Wie op 2dehands.be naar massages zoekt, komt een aantal advertenties tegen die meer dan alleen maar een massage lijken aan te bieden.
Volledig scherm
PREMIUM
Wie op 2dehands.be naar massages zoekt, komt een aantal advertenties tegen die meer dan alleen maar een massage lijken aan te bieden. © RV

Prostituees bieden ‘massages’ aan op 2dehands.be: “Ik ontvang je in sexy lingerie en geef je een warm moment”

Onder het mom van ‘massages’ bieden enkele prostituees seksuele diensten aan via 2dehands.be. ‘Massage’ is er ook de op één na populairste zoekterm van het voorbije halfjaar. De bekende tweedehandssite reageert dat dit absoluut niet de bedoeling is. “Wat niet legaal is, laten we niet toe.”

14 reacties

  • Luc Van den haute

    3 jaar geleden
    Heb 2 de hands ook niet graag meer vol.met reclame maar dat brengt op he
  • Karl Serre

    3 jaar geleden
    Kapaza opgekocht en toen waren ze nog alleen. Alles draaide goed en dan heeft eBay hen overgenomen en is het de verkeerde kant opgegaan. Véél slechter kan niet. Het wordt tijd dat er terug een gratis alternatief bijkomt !
  • Emanuel de Landheer

    3 jaar geleden
    2de hands trek op niks meer, vol van de advertenties! pffff
  • Dirk Peeters

    3 jaar geleden
    En als het dat niet is, is het iemand die "op reis" is in de verre wereld en moeilijk bereikbaar is, doch jouw item wil kopen 10% boven je vraagprijs als je je advertentie maar offline haalt en privé verder communiceert met de kandidaat koper over hoe hij je kan oplichten.
  • Benny Deridder

    3 jaar geleden
    Erger is dat tweedehands wordt verstoord door winkels die er gewoon hun nieuwe waar tussen de tweedehands waar aanbieden. De site is verziekt. Sponsoring akkoord, maar mak duidelijk onderscheid en weer diegenen die niet tweedehands aanbieden.