Stil en naturel maar dol op avontuur: dit is Manouh uit Temptation Island

© sbr

Rode lokken en een vurig temperament, de Winkelse Manouh heeft heel wat troeven om het de koppels van ‘Temptation Island’ moeilijk te maken. Zij is een van de vrijgezellen die moet proberen de mannelijk helft van de koppels te verleiden.

Stephanie Demasure

Het waren de collega's van de Izegemse Jeugddienst die Manouh D'haeyere (22) uit Sint-Eloois-Winkel inschreven als vrijgezel voor het nieuw seizoen van ‘Temptation Island’. De hele ploeg daar is grote fan van het programma en volgde de afleveringen vorig jaar op de voet. “Ze zeiden af en toe ‘Je zou je moeten inschrijven, Manouh’. Ik heb nooit echt neen gezegd en dus hebben zij het dan maar voor mij gedaan”, vertelt de jonge verleidster.

Na heel wat selectierondes werd Manouh een van de vier Vlaamse vrijgezellen, gekozen uit honderden kandidaten. Ze is niet de typische verleidster. Eerder een stil en naturel meisje. Maar misschien is het net dat mysterieuze kantje dat de mannen aantrekt. “Ik luister graag en in tegenstelling tot wat veel mensen denken, hebben mannen vaak ook gewoon graag dat iemand eens echt naar hen luistert.”

INFO

Vanaf 1 februari op Vijf om 20.35 uur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen