Noa Lang.
Volledig scherm
Noa Lang. © Photo News

Noa Lang ligt tot 2024 onder contract bij Club: "Leuk dat de Belgen er ook blij mee zijn”

Club Brugge“Ik ben blij dat jullie het nu ook weten.” Noa Lang gisteren, nadat bleek dat hij een contract tot 2024 had getekend. Club lichtte ook de aankoopoptie in het huurcontract van Eduard Sobol, die eveneens zijn krabbel plaatste voor drie seizoenen.

19 reacties

  • François Nuyts

    3 jaar geleden
    Ondertussen is al wel gebleken dat het al veel minder is dan voordien . De andere ploegen hebben het middel gevonden om hem af te stoppen .
  • Jean-marc Geirnaert

    3 jaar geleden
    @emile : ja we zullen zien hoe hij de Anderlechtspelers te kakken zet, dit is vandaag de dag wel geen referentie meer maar anderzijds zou hij in jullie ogen direct 100 miljoen waard zijn
  • Francois Jonckheere

    3 jaar geleden
    Vind Sobol zeker een goede verdediger. Lang hopelijk nog lang bij club maar ik vrees ervoor.
  • paul De Smedt

    3 jaar geleden
    Sobol is een zeer goede verdediger, spijtig zijn er mensen die dit in twijfel trekken, ten onrechte, hij heeft een grote tegenslag gehad, door corona op te lopen, maar wees gerust, hij wordt weer de oude Sobol! Is een spiegelbeeld van Meunier !!
  • Kelly VdBurg-de Vos

    3 jaar geleden
    De bedoeling is om Lang nog een seizoen te houden en verder te laten rijpen. Ook hijzelf ziet dit volledig zitten. Met het publiek erbij, CL, gouden schoen mss, en A-ploeg Oranje. Dus ng uitdagingen genoeg voor hem, om dan via de grote poort onze prachtige club te verlaten. Strak plan!