Martínez en Yari Verschaeren.
Volledig scherm
PREMIUM
Martínez en Yari Verschaeren. © Photo News

Onze chef voetbal overschouwt de selectie van Roberto Martínez: “De keuze voor ‘mauve’ is een keuze voor techniek”

Rode DuivelsOpnieuw een paar opvallende namen in de selectie van de Rode Duivels. Orel Mangala, die zelfs gekwetst is, en Albert Sambi Lokonga vallen op. Yari Verschaeren ook. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert overschouwt hieronder de selectie. “Er valt op papier veel méér in te brengen tegen de keuze voor Yari Verschaeren dan tegen de keuze voor Albert Sambi Lokonga.”

53 reacties

  • Jean Emare

    3 jaar geleden
    Het talent van fcb.. lijdt meer aan de vallende ziekte dan wat hij toont op het veld. Lol
  • Anthony Peeters

    3 jaar geleden
    Je moet toch kunnen toegeven als supporter van een andere club dat bij Anderlecht het talent zit! El hadj verschaeren lokonga amuzu en dat zijn dan nog de spelers die nu met de eerste ploeg spelen! Er staan er nog een paar klaar die nu nog soms eens komen invallen maar zeker nog hun kansen gaan krijgen!
  • Carlos Matos

    3 jaar geleden
    dat em maar ziet dat em een prijs pakt met deze gouden generatie, want ze zijn oud aan het worden!
  • Jean-marc Geirnaert

    3 jaar geleden
    @ chef sport : mooi verwoord die keuze voor techniek, zo zeg je exact wat iedereen denkt : Martinez is een paarse schotelvod verkleed als gentleman.
  • Jakke Troost

    3 jaar geleden
    Hoe kan volgens vele komentaren hier, de prijs van een nieuwe international omhoog gaan als hij zich niet in positieve zin laat opvallen terwijl de hele voetbal wereld toekijkt? Als deze jongens veel kunnen opbrengen voor hun ploeg dan is hun opstelling ook gerechtvaardigd.