Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AFP

Experts WHO: “Voordelen AstraZeneca-vaccin wegen op tegen nadelen”

De voordelen van het coronavaccin van AstraZeneca wegen volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op tegen de nadelen die sommige bijwerkingen kunnen hebben. De bij het WHO bekende data laten niet zien dat er een verhoogd gevaar is op complicaties zoals trombose of een lager aantal bloedplaatjes.

8 reacties

  • Werner De Grave

    3 jaar geleden
    Er moet dus een deel van de mensen opgeofferd worden voor het goede doel. We leven in het jaar 2021. Ik kan het echt niet geloven dat zo iets in deze tijd gebeurd. Succes aan de mensen die zich geroepen voelen.
  • Steven Du Four

    3 jaar geleden
    Ik miet die rotzooi nuet in mijn lijf ze...dan nog veel liever Covid!
  • Luna Geerts

    3 jaar geleden
    Dat is nu de redenering. We offeren volkomen gezonde mensen op om al de rest misschien te reden. Jij zal maar diegene zijn die geofferd wordt. De vraag zou dus moeten zijn: wil jij je opofferen voor de anderen? Maar die anderen doen zelf geen moeite om jou te beschermen, nee want iedereen wil zo snel mogelijk naar normaal zonder te veel moeite te doen. Waar klaagt iedereen over de meeste hebben het goed. Maar samen een extra inspanning doen dat niet he. Dat is te veel gevraagd. Arme wereld!
  • Fernand Bourguillioen

    3 jaar geleden
    Wie ga uiteindelijk de waarheid eens zeggen , denk niet dat ze er zouden voor uitkomen dat het degelijk aan Astra Zeneca lig . A nee want kost de staat weer hopen geld .
  • Thérèse Reczkowski

    3 jaar geleden
    Ja wat maak het uit een paar doden meer als het hun maar niet treft.