Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ouder dan 12? Dan mag je in paasvakantie op trein naar toeristische bestemming enkel aan raam zitten

Het Overlegcomité heeft vandaag ook beslist dat er wordt ingegrepen bij het openbaar vervoer. In de paasvakantie moeten passagiers ouder dan 12 verplicht aan het raam plaatsnemen op treinen naar een toeristische bestemming. De andere plaatsen mogen niet worden gebruikt. De politie zal worden ingezet om te controleren.

49 reacties

  • oswald billiet

    3 jaar geleden
    De hele hetze draait rond de stad Oostende en de gouverneur W. Vl. die vragen om niet naar zee te komen. Daar gaan te veel treinen naartoe in de vakantieperiode. Dit rumoer ontstaat echter niet in Knokke-Heist, Zeebrugge strand, Blankenberge en De Panne, allemaal vlot bereikbaar met NMBS. Wij mogen ons niet ,bijna racistisch opstellen op eigen landgenoten die geen kustbewoners zijn en ook graag met de kinderen naar zee willen. Ze moeten welkom zijn.
  • dirk van den broecke

    3 jaar geleden
    Kust en andere actracties dicht lockdown ook voor,de tweede verblijvers de grootste pest aan de kust
  • Guido De Bruecker

    3 jaar geleden
    Beste regering, met ongeloof aanhoorden we de venstermaatregelen voor het treinverkeer. Moet u hierover uren vergaderen of haalde u inspiratie uit een stripverhaal voor kinderen? Luister alstublieft één keer naar de stem van het volk en van de burgers. Liever nog eenmaal een korte lockdown en alle aandacht naar een versnelde vaccinatie, dat is echt de oplossing. Maar wij hebben vermoedelijk weer niet het juiste diploma.
  • Joris Janssens

    3 jaar geleden
    Fantastisch, ik kan niet telewerken en neem de trein. Dus gedaan om 14u en ergens pas de trein richting kust kunnen nemen rond 17u...
  • Nils De Vriendt

    3 jaar geleden
    Ik zal de politie eens bellen na corona dat ik voor een zitplaats betaal en eigenlijk gewoon op het gangpad rechtsta met een rugzak in mijn zij en iemands stinkende adem in mijn gezicht. Wat een rotbedrijf!