Marc Van Ranst.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Van Ranst. © VTM Nieuws

Voor viroloog Marc van Ranst en UZ Brussel-CEO Marc Noppen had Overlegcomité meer kunnen en moéten doen: “Volgende week staan we hier weer”

“Ik hoop dat hier geen situatie van komt waarbij we moeten we zeggen ‘Hadden we maar’.” Viroloog Marc Van Ranst (KU Leuven) reageert kritisch en teleurgesteld op de beperkte maatregelen van het Overlegcomité. Marc Noppen van het UZ Brussel is blij dat het woord ‘versoepelingen’ niet is gevallen, maar met de ziekenhuiscijfers in het achterhoofd, had ook hij gehoopt op tijdelijke forse verstrengingen.

119 reacties

  • Marc Jacobs

    3 jaar geleden
    Die man draait als de wind . Als het maar in zijn kraam past
  • jos duriau

    3 jaar geleden
    Het zou goed zijn dat sommige politiekers hun ego eens opzijzetten en luisteren naar de proffen en specialistern.
  • Chantal Van haver

    3 jaar geleden
    Regering is een zero zullen beter achter hun vaccins zitten!
  • pierre de smet

    3 jaar geleden
    De Dag dat die niet meer in de media komt vergaat de wereld , bubbel van tien was toch goed ? Tenzij men niet kan tellen en die tien er honderd worden .
  • Ferdinand Nuyts

    3 jaar geleden
    Vrijdag werd op het coronaoverlegcomité met lood in de schoenen beslist om 1 april af te schaffen. We worden immers al een gans jaar beetgenomen door lallende virologen en lullende ministers. De Vivaldiregering overtreffen lukt niet, waardoor een extra dag waar we elkaar beetnemen in dat opzicht grotesk is. Op 1 mei krijgen we met een beetje geluk geen dag van de arbeid maar een dag van de alcohol, waarna we op 2 mei de nationale katerdag vieren.