REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

LIVE. Britten breken vaccinatierecord voor tweede dag op rij - “Johnson en Johnson start midden april met eerste leveringen”

Het Overlegcomité zet het buitenplan op pauze om het perspectief na de paasvakantie overeind te houden. “We kunnen die versoepelingen op 1 april niet laten doorgaan”, stelde De Croo. Een uitzondering daarop zijn de jeugdkampen, die beperkt worden tot tien deelnemers. Ondertussen zullen in Vlaanderen volgende week 154.257 vaccins worden toegediend, tien procent meer dan de 140.000 van deze week. De meeste spuitjes zijn bedoeld voor de vaccinatiecentra, waar het vanaf volgende week vooral aan de ouderen in de bevolking is, en voor de ziekenhuizen. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in ons liveblog.

28 reacties

  • Peeters Wendy

    3 jaar geleden
    Hier 2 weken nodig voor iets minder dan 300.000 mensen een injectie te geven, in de UK meer dan 700.000 in 24 uur. Waarom is het gras in elk land echt groener dan in België?
  • Leopold Vanhoof

    3 jaar geleden
    Gezond verstand is 'n rariteit geworden.
  • Sophie Goossens

    3 jaar geleden
    Duitsland heeft net het verband aangetoond tussen Astra en trombose. En gaat de vaccinatiestrategie hoogstwaarschijnlijk aanpassen door deze nieuwe bevindingen. Waarom lezen we hier niets van?
  • Isabel da Silva

    3 jaar geleden
    Als we nu eens naar eigen land zouden kijken , voor onze eigen deur vegen en vaccineren . Zou toch mooi zijn . We hebben x aantal virus specialisten maar moeten smeken bij Europa om ons voldoende te geven . Terwijl in Puurs de band 24 draait en het overgrote deel naar het buitenland verhuist . Haal al die specialisten van het scherm , geef hun een labo ,zodat ze eindelijk eens iets praktisch doen . In plaats van tegenstrijdig te lullen in praat-barakken op TV . Wat we zelf doen, doen we beter .
  • Debbie De Bruyn

    3 jaar geleden
    Ik ben dat zinnetje dat we moeten denken aan de jeugd beu gehoord. Sluit de scholen een week sneller.