Groen-voorzitter Meyrem Almaci
Volledig scherm
Groen-voorzitter Meyrem Almaci © Joris Casaer Photography

Meyrem Almaci: "Nadenken over afstandsonderwijs in de scholen"

Groen-voorzitter Meyrem Almaci wil dat er wordt nagedacht over afstandsonderwijs in de scholen in bijvoorbeeld de week voor de paasvakantie. Dat heeft ze zaterdag gezegd in "De Ochtend" op Radio 1. "We moeten flexibel openstaan voor het sluiten van de scholen. Als dat nodig is, is dat nodig", klonk het.

58 reacties

  • Willy Bogaert

    3 jaar geleden
    Vaccineer asap de leerkrachten i.p.v. prietpraat
  • Jacques Leonard

    3 jaar geleden
    Mevrouw, Groen-voorzitster M. Almaci, bij mijn weten behoort u ook tot de federale regering en de Brusselse. Daar moet je mee beslissen en niet nadenken hoop ik. Maar ja geld opstrijken en andere bekwame medestanders aan de kant stoten is blijkbaar uw enig doel. Succes.
  • evert heindryckx

    3 jaar geleden
    Vlot praten over koetjes en kalfjes is niet gelijk aan goede en te vertrouwen politica; waarom niet eens voorstellen dat politici 50% van hun loon van 2020 in de staatskas steken, als teken van solidariteit met het “gewone volk” , zoals zij ons afschildert. Veel te braaf is de Vlaming, meer groen, ja, maar aan welke prijs voor ons.
  • Pieter arons

    3 jaar geleden
    . Een populistische uitspraak omdat ben wyts toevallig het onderwijs doet zegt zij het tegenovergestelde. De realiteit is dat dit zeer grote gevolgen hebben. Grote leerachterstanden en een mindere kwalitatief onderwijs waardoor de toekomst van jongeren in gedrang komen. En vooral voor ouders is dit niet haalbaar wie gaat op de jongeren passen niet iedereen kan telewerken(arbeiders enzz). Opnieuw een kaakslag in het gezicht voor noramle mensen. Allemaal om punten te scoren bij kiezers.
  • vanaeken jokke

    3 jaar geleden
    Hopelijk blijf je nog even de partijvoorzitter Alamci de rest komt dik in orde het zal ver onder de kiesdrempel zijn.Met kerncentrales die open blijven de groene droom aan flarden.