Een demonstrant wordt aangehouden in Amsterdam.
Volledig scherm
Een demonstrant wordt aangehouden in Amsterdam. © ANP

Betogingen tegen coronamaatregelen in Nederland en Duitsland

NederlandZowel in Nederland als in Duitsland is de politie tussenbeide gekomen bij betogingen tegen de coronamaatregelen. In Amsterdam werd het waterkanon ingezet. In het Duitse Kassel raakten betogers slaags met tegenbetogers, waarna de politie tussenbeide moest komen.

6 reacties

  • hans voet

    3 jaar geleden
    Maatregelen blijven volgen die NUL effekt hebben sinds meer dan 1 jaar. Is dat gezond verstand ? De gehele bevolking opsluiten i.p.v. minder dan 1% te beschermen en genezen. Is dat gezond verstand ?
  • Christine Van Loock

    3 jaar geleden
    Mevr De Neef wil je dat even tegen het virus zeggen aub ? Ik begrijp niet waar mensen zoals u het in jullie hoofd halen om in te gaan tegen maatregelen die ons allen moeten behoeden tegen een ernstige ziekte. Welke waanzin bedoelen u ?... die van de pandemie of die van het gezond verstand ?
  • Marianne Van den Lemmer

    3 jaar geleden
    Onze vrijheden, gegarandeerd door de grondwet, worden geschonden. Tijd dat de mensen in opstand komen. Uiteindelijk kan alleen groeps-immuniteit ons redden.
  • rosalia de neef

    3 jaar geleden
    Goed zo.Deze waanzin moet ophouden.
  • Mike Van der Veen

    3 jaar geleden
    Dat die betogers zelf willen ziek worden en eventueel sterven aan het virus, mij best, geen probleem! Maar van anderen hun gezondheid moeten ze afblijven, het is door zo'n gekken dat ze ondertussen het virus aan elkaar (mij goed tot daar) en later aan anderen doorgeven die niet ziek willen worden en sterven maar daar denken ze blijkbaar niet aan of geven er niet om. Laat de Politie er dan ook maar hard invliegen!