"Per toeval stuitte ik op het profiel van Ramon. Zijn profielfoto? Een sensueel zwart-wit beeld van een vrouw, polsen vastgebonden met een lint."
Volledig scherm
PREMIUM
"Per toeval stuitte ik op het profiel van Ramon. Zijn profielfoto? Een sensueel zwart-wit beeld van een vrouw, polsen vastgebonden met een lint." © Roxanne Wellens

Lieselotte reist na haar scheiding naar Egypte voor de wildvreemde Ramon: “Pas na de kinky seks met blinddoek zag ik hem voor het eerst”

“Ik zou geblinddoekt en met sexy lingerie gaan slapen en de deur op een kier laten. Hij zou mij komen nemen als een dief in de nacht. ‘s Avonds hing ik zo’n typische ‘Do not disturb’ hanger aan de deurklink, waar ik met een dikke stift had opgeschreven: ‘Behalve als je Sir bent”. Na een onverwachte scheiding gaat Lieselotte (41) op zoek naar spanning. Op Tinder ontmoet ze de mysterieuze Ramon, die duikles geeft in Egypte. Tegen beter weten in boekt ze een ticket en laat zich meenemen op een gevaarlijke maar spannende reis.Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Lieselotte.

  1. Sinds er een kindje is, vindt Vincent (30) zijn relatie saai: “De drang naar iemand anders wordt heel groot”
    PREMIUM

    Sinds er een kindje is, vindt Vincent (30) zijn relatie saai: “De drang naar iemand anders wordt heel groot”

    Vincent (30) schrikt van hoe hard zijn relatie met Nora veranderd is sinds de geboorte van hun dochter. “Maar telkens als ik dat probeer aan te kaarten, krijgen we ruzie.” Ook op erotisch vlak doofde de vlam. Vincent is bang dat hij de spanning elders zal opzoeken: “Want ik heb seks nódig.” Hoe vermijd je een relatiecrisis na de geboorte van je kind? Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft advies.
  2. De katholiek opgevoede Gerard (72) heeft superseks voor het huwelijk met Immerentia: “Toen haar moeder erachter kwam, schold ze haar uit voor hoer”
    PREMIUM

    De katholiek opgevoede Gerard (72) heeft superseks voor het huwelijk met Immerentia: “Toen haar moeder erachter kwam, schold ze haar uit voor hoer”

    “Na een kwartier kwam Immie gekleed in een wit overhemd en een rood minislipje terug de suite in. Ze had slechts een paar knoopjes dichtgemaakt ter hoogte van haar borsten. In die twee jaar dat we samen waren hadden we elkaar nog nooit volledig naakt gezien.” De katholiek opgevoede Gerard (72) is 17 wanneer hij verkering krijgt met Immerentia. Ze mogen pas met elkaar naar bed wanneer ze trouwen, maar daar lappen de twee al na een maand hun laars aan. Hun superseks twee jaar later is het gevolg. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Gerard.