Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Jasper Stuyven verrast de favorieten en wint Milaan-Sanremo na late uitval

Milaan-SanremoJasper Stuyven heeft met Milaan-Sanremo z'n eerste Monument gewonnen. Onze landgenoot van Trek-Segafredo hield een groep met de sprintende favorieten nipt af. Caleb Ewan strandde op de tweede plaats, Wout van Aert werd derde. Die andere topfavoriet, Mathieu Van der Poel, maakte de top vijf rond.

33 reacties

  • Rik Libot

    3 jaar geleden
    Het ware gelaat van VDP. Wachten tot iemand anders het gat dicht rijdt. Geen kartouche over op die molshoop. Zich toch geforceerd vorige week? Prachtige winnaar. En Van Aert staat klaar voor de volgende afspraken. Wat een Belgische weelde.
  • Louis Bellings

    3 jaar geleden
    Geen van de drie tenoren had een ploegmaat mee na de afdaling om het gat te verkleinen.Even naar mekaar kijken en aftasten en slimme Jasper was de pijp uit.Stuur met Wout naar dergelijke koers ook de geschikte ploegmaat mee.Prachtige winnaar!
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Wat een VDP-haters allemaal hier. Ik vind het spijtig dat hij niet gewonnen heeft, en ben heel blij dat het VA ook niet geworden is. Ik ben helemaal GEEN fan van hem.
  • Lucien Mertens

    3 jaar geleden
    Inderdaad mr Rachid, wat u zegt is de kern van deze uitslag...Wout die het nu eens vertikte om de winnaar naar het wiel van Jasper te brengen, en gelijk heeft ie.
  • Jos Waarheid

    3 jaar geleden
    Mooi echt mooi. Wout kon Ewan niet verslaan,dan is dit prachgig voor Jasper. Geen Quick step show ook mooi en Vanderpoel heeft moeten harken om mee te zijn. En dan nog ter plaatse gelaten worden in de sprint door Wout,ook mooi.