Gregory Van Gansen / Photo News
Volledig scherm
© Gregory Van Gansen / Photo News

Vandaag geen nieuwe coronacijfers, ook geen update van de vaccinaties

UPDATEDeze ochtend (zondag 21/3) komt er geen dagelijks overzicht van de coronacijfers in ons land. Om de ziekenhuizen administratief te ontlasten hoeven zij voortaan op zaterdag geen gegevens meer te rapporteren, en “om verwarring te vermijden” zal er daardoor ook geen update komen van de andere indicatoren. Ook van de vaccinatiecijfers is er zaterdag geen update verschenen. 

114 reacties

  • Hilde

    3 jaar geleden
    Eindelijk , wie gelooft er nog iets van.
  • Jozef Nagels

    3 jaar geleden
    Wat een zwaktebod! In andere landen geeft men de cijfers de dag nadien al. In België geeft men pas de cijfers van vier dagen geleden en vanaf dan vergelijkt men de week met de week daarvoor. We krijgen dus de cijfers van 4 tot 10 dagen geleden vergeleken met 11 tot 17 dagen geleden. Vaak zit men de stijgingen veel te laat. En dan gooit men er nu nog een dag tussenuit alsof het registreren veel tijd vraagt. Weet je wat. In België krijgt men niks goed georganiseerd. Waaraan ligt dat?
  • Hubert Vanmechelen

    3 jaar geleden
    Geen nieuwe cijfers en updates vandaag om de administratie van ziekenhuisen te ontlasten !? Om de weekgemiddelden omlaag te trekken zekers ! Het zou me niks verbazen moest de huidige stijging weer afgedaan willen worden als een zoveelste rimpel op een te hoog plateau. Waarom moet ik nu opeens denken aan Armand Pien die zijn uitspraak inzake radioactieve neerslag boven België ten tijde Tsjernobyl moest herzien door de politiek, REMEMBER !
  • Michel Wielfaert

    3 jaar geleden
    Gisteren cijfers gekregen van woensdag, vandaag geen, dus eigenlijk geen cijfer voor donderadg ! Ik dacht dat ze geen zondag cijfer zouden geven. Waarom moest dit veranderd worden ? Er zal wel iets anders achetr zitten! Begrijp dit niet. We hebben 1000 contact tracers op een week aangeworven, die met hun duimen zaten te draaien. We kunnen misschien adminastrieve diensten aanwerven voor het werk in de hospitalen te verlichten ?
  • Brik schotte

    3 jaar geleden
    Eindelijk, eens degelijk nieuws