Margot Cloet, topvrouw van zorgkoepel Zorgnet-Icuro.
Volledig scherm
Margot Cloet, topvrouw van zorgkoepel Zorgnet-Icuro. © BELGA

Margot Cloet zwaar ontgoocheld na uitblijven verstrengingen: "We staan erbij en kijken ernaar"

Margot Cloet, de gedelegeerd bestuurder van zorgkoepel Zorgnet-Icuro, is ontgoocheld in de beslissingen van het Overlegcomité van gisteren. "De sterke stijging van de ziekenhuisopnames en nood aan intensieve zorg baart ons zorgen. Ik ging ervan uit dat er maatregelen genomen gingen worden die voor een time-out zouden zorgen, maar nu krijg ik een beetje het gevoel: we staan erbij en kijken ernaar", zegt Cloet.

101 reacties

  • luc vlemincx

    3 jaar geleden
    Mevr. Cloet gaat haar boekje hier ver te buiten, of heeft ze ook politieke ambities. Schoenmaker blijf bij uw leest is hier gepast.
  • Piet Bol

    3 jaar geleden
    Het enige wat we dit jaar geleerd hebben is dat Belgie met al die opdelingen in moeilijke tijden niet bestuurbaar is. Veel te veel mensen dienen akkoord te gaan over elke beslissing. Dat heeft natuurlijk het voordeel dan na de pandemie, als men alles nog eens gaat analyseren, iedereen de zwarte piet weer kan doorschuiven. Wij zeggen thuis altijd: "Het zal de toilet dame van de kamer en senaat wel zijn geweest." . Overigens de twee enigen die daar echt werken.
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Er is een groot verschil tussen gelijk hebben, en gelijk krijgen. Dus volmondig ja, u hebt gelijk op bijna alle vlakken. Maar helaas u zal geen gelijk krijgen omdat andere nevenzaken de besluitvorming ernstig verstoren.
  • Erik Deblock

    3 jaar geleden
    Beste mevr Cloet wat is nu de meest voor de hand liggende oplossing als er meer volk naar uwe winkel komt? Voor meer winkels en personeel zorgen of uw klanten opsluiten? U bent stilaan klaar om in de politiek te gaan, ik had u nochtans hoger ingeschat.
  • Joeri Hendriks

    3 jaar geleden
    We staan erbij en kijken erna, al meer dan een jaar! Teveel kapiteins op een schip en slechts een roer ...