De politie raakte slaags met betogers in Kassel in Duitsland.
Volledig scherm
De politie raakte slaags met betogers in Kassel in Duitsland. © Swen Pförtner/dpa

Betoging met meer dan 20.000 deelnemers tegen coronamaatregelen in Duitsland loopt uit de hand

Een betoging van meer dan 20.000 tegenstanders van de coronamaatregelen in Duitsland, is in de centraal gelegen stad Kassel uit de hand gelopen. Tegendemonstranten zijn op enkele plaatsen in het centrum van de stad slaags geraakt met die betogers. De politie raakte ook slaags met veel betogers tegen de coronamaatregelen die naar de binnenstad wilden en er op de oproerpolitie stuitten. De politie heeft traangas en waterkanonnen ingezet om de toestand meester te worden. Ook in andere Europese steden kwamen demonstranten bij elkaar.

23 reacties

  • hans voet

    3 jaar geleden
    Gelukkig zijn er mensen die 1% van de bevolking dat risiko loopt willen beschermen i.p.v. 100% thuis op te sluiten. Niet iedereen is geindoctrineerd. Gelukkig zijn er nog met gezond verstand
  • erik ramaekers

    3 jaar geleden
    Het virus heeft het juiste beest gevonden om zich te verspreiden
  • arlette Strumane

    3 jaar geleden
    Dit zijn niet "de jongeren" , dit zijn degenen die de jongeren moeten "opvoeden" , beschermen , een warme thuis geven . Dit zijn degenen die de duitse overheid wil loslaten op Mallorca en Ibiza !!
  • Dick De Zeure

    3 jaar geleden
    Zijn die mensen nu echt gek geworden? Denken die nu echt niet aan de mogelijke gevolgen voor hun geliefden en medemensen? Door te protesteren zal dit virus niet weg gaan, wel integendeel! Alleen als we eensgezind vechten tegen deze onzichtbare vijand maken we kans op een overwinning zoniet staan er ons nog zeer barre tijden te wachten!
  • niki peeters

    3 jaar geleden
    Net zoals die demonstranten in brussel gisteren...allemaal omsingelen, buiten laten via trechter beweging en allemaal monsterboetes geven. Geen compassie hebben met die egoïsten, geen van hun heeft zelf ooit corona gehad en snappen de ernst er niet van!