BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Excel Moeskroen MOU
0
EINDE
1
KV Oostende KVO
  • Makhtar Gueye Goal 90'+2'

Ondanks afgekeurde goal na bedenkelijke VAR-interventie: KV Oostende pakt gouden driepunter tegen Moeskroen

Jupiler Pro LeagueKV Oostende pakte na een rommelpotje drie belangrijke punten in Moeskroen. De kustploeg scoorde pas in de extra-tijd op Le Canonnier via Gueye. Het zet Anderlecht zo onder druk in de race naar play-off 1. In de eerste helft speelde de VAR een hoofdrol. 

46 reacties

  • Eric Severijns

    3 jaar geleden
    Allemaal reacties die op Anderlecht slaan, nergens te lezen hoe het komt dat de doelman een gans seizoen een van de betere is en gisteren de ene flater na de andere doet. Verdacht, zeker als de club Moeskroen heet.
  • eduard janssens

    3 jaar geleden
    Men moet t mij eens uitleggen hoe speler buitenspel kan staan bij nemen van een hoekschop?? Uit eindelijk is gerechtigheid geschied .Anderlecht heeft hier inderdaad niks mee te maken maar men zal alles doen om in de top 4 te krijgen
  • Victor OOMS

    3 jaar geleden
    Het is wel degelijk een feit: de arbitrage en de Var beslissen een wedstrijd. Het zou in het voordeel van Anderlecht moeten uitdraaien want deze club MOET Europees kunnen spelen. Het is alom geweten maar niemand mag hier iets aan veranderen. Welke grote bonzen zitten hier achter?
  • Robbby Robbby

    3 jaar geleden
    Dan durft Mr de Bleeckere zeggen dat de VAR lijn bij Genk vs Standard perfect was getrokken komaan kerel dat kan je toch niet menen elke week is er iets in één of andere veld is het om niet te ver uitlopen voor RSCA ik begrijp het niet goed Mr de Bleeckere
  • jef pauwels

    3 jaar geleden
    Inderdaad, Ik kan me ook niet ontdoen van de gedachte dat Anderlecht moet gered worden. Zo ook zou Gent op 3 punten van playoff-1 gekomen zijn indien ze de match tegen Club-Brugge zouden gewonnen hebben. Resultaat: 2 penalty’s niet toegekend voor aa-Gent en geen terechte tweede geel getrokken voor Van Aken.