Het huwelijk tussen Sven en Veerle kent nog steeds weinig hoogtepunten.
Volledig scherm
Het huwelijk tussen Sven en Veerle kent nog steeds weinig hoogtepunten. © VTM

Veerle lijkt niet te beseffen dat ze deelneemt aan ‘Blind Getrouwd’ en Candice en Marijn zijn de nieuwe ‘Brangelina’

TVStormram en pitbull Sven (50) scoorde de voorbije weken niet goed in ‘Blind Getrouwd’.  Maar nu hij zijn zachtere en rustigere kant laat zien, is het toch vooral Veerle (56) die door het ijs zakt in de zesde aflevering. Met haar botte en korte reacties is ze hard voor haar kersverse echtgenoot. Gelukkig kan de kijker wel blijven genieten van ‘Candijn’, het fijne koppel Candice (31) & Marijn (36), dat voor een instant happy gevoel zorgt.

5 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    3 jaar geleden
    Veerle beschikt over alle capaciteiten om om het even welke man de muren te doen oplopen, zelfs zonder er af te vallen. Sven, dit "huwelijk" hoeft geen hel te zijn, enkel een tijdelijk "vagevuur". Er is licht aan het einde van de tunnel, Sven, blijf stevig doorstappen zodat ge rap terug vrije lucht kunt inademen. Dat zal nogal een opluchting zijn !
  • Camiel Noyen

    3 jaar geleden
    Als je meedoet aan een spelletje kan je verliezen, punt... Er vanuit gaan dat mensen die na lang zoeken zich hebben verzoend hun leven solo in te vullen valt Cupido niet plots in de armen. Het echte geluk trachten te vinden via fictie op tv is wishfull thinking... Ik wens hen allen het geluk dat ze verdienen maar toch niet via voyeur-tv.
  • rudy morel

    3 jaar geleden
    goed artikel, komt volledig overeen met wat ik heb gezien
  • DIRK VAN DESSEL

    3 jaar geleden
    Sven, ge zijt er schoon aan ontsnapt, ga maar een pint drinken, daar zult ge meer aan hebben....
  • Else Jansen

    3 jaar geleden
    Soms kan iemand letterlijk al je haren laten rechtstaan. Wat daar achter zit kan geen psycholoog uitleggen. Volgens mij is er dit aan de hand met Veerle. Geen kwaad woord over haar of over Sven: dit is menselijk en daar heeft niemand zicht op. E. Jansen