Onder andere dr. Sabine Maes, dr. Erika Peeters en prof. dr. Filomeen Haerynck zijn te zien in het nieuwe seizoen van ‘Topdokters’.
Volledig scherm
Onder andere dr. Sabine Maes, dr. Erika Peeters en prof. dr. Filomeen Haerynck zijn te zien in het nieuwe seizoen van ‘Topdokters’. © Play4

Topvrouwen heersen in nieuw seizoen van 'Topdokters’

TVZeven nieuwe dokters, onder wie vijf topvrouwen, zorgen in een kersvers seizoen van de Play4-klassieker ‘Topdokters’ alweer voor een unieke blik achter de schermen van de medische wereld. Elk met hun eigen specialisatie en passie.

3 reacties

  • De Waarheid

    3 jaar geleden
    Monique Moens, iedereen is echt belangrijk. Deze topdokters hebben zich als eigen doel gesteld om de onvolmaaktheid van de mens zo mogelijk te verbeteren en ongemakken te verzachten. Ze cijferen zichzelf hiervoor zelfs weg. De mensen die de technische kant (toestellen enz...) verzorgen hiervoor en bij uitbreiding de hele elektronische sector bijvoorbeeld zijn voor hen ook echt belangrijk, net zoals de mensen die dagelijks voor Uw voeding enz. zorgen. Echt allemaal belangrijk.
  • Daniel Nicolas

    3 jaar geleden
    Hoog tijd om bij dokters en leerkrachten een quota in te voeren.
  • Monique Moens

    3 jaar geleden
    Voor iedereen in de zorg ook voor deze artsen: Merci met de grote M Goed dat er mensen zijn zoals jullie. Mensen die echt belangrijk zijn.