Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Waarom Anderlecht altijd zeker is van play-off 1 als het nog 9 op 9 pakt (al wordt dat wel héél moeilijk)

AnderlechtDe spanning stijgt. En al zeker in Anderlecht. Paars-wit heeft na de overwinning van gisteren tegen Zulte Waregem (4-1) nog alles in eigen handen. Wint het zijn laatste drie matchen van de reguliere competitie, dan speelt het zeker play-off 1.

32 reacties

  • arlet myriam

    3 jaar geleden
    Ja, merkwaardig toeval. Oostende verliest van laatst geplaatste, en Anderlecht wint met grote cijfers op Antwerp. Bizard. Bizar.
  • Ivan Smissen

    3 jaar geleden
    Antwerp en Club Brugge moet nog wel lukken maar voorbij STVV geraken ze nooit!
  • Jozef vanden kieboom

    3 jaar geleden
    Ik denk dat racing Genk het net niet zal halen die hebben een net zo zwaar programma als Anderlecht en die moeten nog tegen Franky een echt Anderlecht icoon halen zo nog 7 punten
  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    Kunnen al die mensen met hun complot theorieën dan ook is vertellen waarom ze dat vorig jaar en het seizoen ervoor niet hebben gedaan. Gefrustreerd dat zijn die klagers hier want als Anderlecht een rode kaart krijgt of penalty tegen dan is dat steevast zeer juist gegeven.
  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    @jozef dat zeg ik toch als rsca 9op9 haalt springen ze sowieso over Genk of Antwerp maar als in mag kiezen geef me dan maar Antwerp in de POI ipv Genk. Niets tegen Genk maar indien de kloof tussen Antwerp en Brugge niet te groot is kan het voor Antwerp nog wel ze hebben als enigste de ploeg die zeer sterk in blok kunnen spelen