Klopjacht in Aalst: gewapende overvallers nog steeds op de vlucht

© Veronique an Geit

© Wim Jacobs

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

De politie is nog steeds het spoort bijster van de dader of daders van een gewapende overval op Louis Delhaize-filiaal in de Jan Bijlstraat in Aalst. De politie kon één verdachte arresteren, maar zoekt nog steeds met een helikopter en honden naar zijn kompanen.

Veronique Van Geit

Vrijdagochtend rond 9.20 uur pleegden verschillende gewapende mannen een overval op het Louis Delhaize-filiaal in de Jan Bijlstraat in Aalst. De politie rukte massaal uit en achtervolgde een verdacht voertuig tot op de parking van een andere vestiging van Delhaize in de Parklaan in Erembodegem. Daar reden, nadat ze verschillende ongevallen met stoffelijke schade veroorzaakten, de vluchtende daders zich vast. Eén van de daders kon snel opgepakt worden.

De politie zoekt in de buurt al enkele uren naar de andere dader of daders. Daarbij worden onder meer een helikopter en honden van de lokale en federale politie ingezet. Er vielen geen gewonden.

ayer_9661",wid:"_1467261",uiconf_id:"21813201",flashvars:{doubleClick:{plugin:!0,adTagUrl:prerollUrl},vast:{plugin:!0,postrollUrl:prerollUrl.replace("preroll","postroll"),loadAdsOnPlay:!0},adsOnReplay:!0,metadataProfileId:3063771,requiredMetadataFields:!0},cache_st:"1406844806",entry_id:"0_ls202zrb"}),kWidget.addReadyCallback(function(e){function a(e){gemiusStream.event("21813201",r,l,e);var n=a.caller.toString();console.log("gemiusStream.event: "+e+"@"+l+"sec - totalTime: "+o+"sec - Caller: "+n)}var n=document.getElementById(e),r="0_ls202zrb",t="nGEwQsgXJ7hprExa7E7U9MdvHZF8JkboWpPj7lWEnH3.G7",l=0,o=0,i="undefined"==typeof MEDIAHUIS?"nw":MEDIAHUIS.config.page_sectionname,d=[{name:"_SCT ",value:"news"},{name:"se",value:i},{name:"ct",value:"nw"},{name:"st",value:"vid.wex.frag.vod.free"},{name:"tv",value:"news"}];n.kBind("metadataReceived",function(){var e,a=n.evaluate("{mediaProxy.entryMetadata}");o=n.evaluate("{mediaProxy.entry.duration}");var r=document.getElementsByClassName("video-source-origin");if(r.length>0)for(var t=r.length;t>=r.length;t--){var l=r[t-1];l&&l.parentNode.removeChild(l)}if(a&&a.Source){var i=a.Source;switch(i){case"ATV":e="atv";break;case"TVL":e="tvl";break;case"TVO":e="tvoost"}if(e){var d="www."+e+".be",c=document.createElement("div"),s=n.parentNode;c.className="video-source-origin",c.innerHTML="Bekijk meer video's van "+i+' op

",s.parentNode.insertBefore(c,s.nextSibling)}}}),n.kBind("playerUpdatePlayhead",function(e,a){l=l!=Math.round(e)?Math.round(e):l}),n.kBind("changeMedia",function(e,a){gemiusStream.closeStream("21813201",r,l),r=e.entryId,gemiusStream.newStream("21813201",r,o,d,[],t)}),n.kBind("playerStateChange",function(e){o>l&&a(e)}),n.kBind("doStop",function(e,n){o>l&&a("stopped")}),n.kBind("playerSeekStart",function(e,n){o>l&&a("seekingStarted")}),n.kBind("playerPlayEnd",function(e,n){a("complete")}),n.kBind("doReplay",function(e,a){gemiusStream.closeStream("21813201",r,l),r=e.entryId,gemiusStream.newStream("21813201",r,o,d,[],t)})})

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen