Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit).
Volledig scherm
Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit). © BELGA

Grote bezorgdheid bij Frank Vandenbroucke: “Dit weekend klein ziekenhuis gevuld met coronapatiënten”

Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke noemt de maatregelen die de ministers van Onderwijs hebben voorgesteld "interessant en belangrijk". Tegelijk toont de Vooruit-minister zich "zeer ongerust over wat er aan het gebeuren is". Als we de scholen opnieuw willen heropenen na de paasvakantie en de horeca willen heropenen, dan moeten we volgens Vandenbroucke "alles uit de kast halen". Dat heeft hij gezegd in ‘De Ochtend’ op Radio 1.

139 reacties

  • Gino Sinnesael

    3 jaar geleden
    Mochten wij niet op u schieten als de vaccinatiecampagne niet vlotjes en eerlijk zou verlopen, mijnheer de minister? Gisteren was er in het nieuws dat vele spuitjes van 65-plussers bij politieagenten terecht komen (met foto als bewijs!), en iedereen ziet hoe uw 'campagne' lijkt op de processie van Echternach. Mensen krijgen een uitnodiging waarop staat dat ze de eerste 2 maanden niet aan de beurt zullen komen, etc. Bent u zelf tevreden daarmee? Gaan we binnenkort weer naar de stembus mogen?
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    Ik heb nooit in FVDB gelooft en wat blijkt vandaag, weer veel wind debiteren en weer geen zoden aan de dijk.
  • Marie Vanakker

    3 jaar geleden
    luc Vekens Gelijk heb je we kunnen geen miljarden blijven schenken aan onze nu al obsceen rijke bedrijven. De werkmens kan dit niet meer aan.
  • rolle de muylder

    3 jaar geleden
    als iedereen zich aan de regels had gehouden dan was het niet zover gekomen je moet het niet op de vaccins steken maar ja liever feestjes organiseren en op een hoop gaan zitten in parken dat is veel plezanter . en nu een volledige lockdown en zeker de grenzen toe
  • rolle de muylder

    3 jaar geleden
    als iedereen zich aan de regels had gehouden dan was het niet zover gekomen je moet het niet op de vaccins steken maar ja liever feestjes organiseren en op een hoop gaan zitten in parken dat is veel plezanter . nu volledige lockdown en zeker de grenzen toe