Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Het buitenbubbel-weerbericht: voor het eerst sinds we opnieuw met tien mogen afspreken in de buitenlucht wordt het ook echt genieten

Voor het eerst sinds we opnieuw met tien mogen afspreken in de buitenlucht wordt het ook echt genieten op weersvlak. Volgens VTM-weerman Frank Duboccage zal het op een enkele dag na de hele week aangenaam en droog zijn. Zondag (en ook maandag) wordt de kers op de taart, met temperaturen die zelfs richting 20 graden gaan.

9 reacties

  • Bart Timperman

    3 jaar geleden
    @Marianne Van den Lemmer, Hoe hoger het percentage gevaccineerden, hoe minder kans het virus krijgt om te woeden. Bij een vaccinatiegraad van minstens 70 procent (op de volledige bevolking) is er sprake van nationale groepsimmuniteit en krijgt het virus amper nog de kans om uit te zaaien. Zo'n oproepen als de jouwe zorgen ervoor dat mensen hun voorzichtigheid laten met nog meer ellende en langere lockdowns. Het enige dat ons eruit helpt is een vaccinatie voor de meerderheid van de bevolking.
  • Luc Gorrebeeck

    3 jaar geleden
    Hopelijk kan het virus niet tegen de zon !
  • Peter Van de Velde

    3 jaar geleden
    Tegen dan mogen we enkel nog met de hond buiten!
  • William Bonny

    3 jaar geleden
    Wat voor zin heeft het???, Als men er niet ten volle 100% van kan genieten!!!!, Lekker vrij rondlopen zonder muilband o.a.!!!
  • Marianne Van den Lemmer

    3 jaar geleden
    Het zal ons immuunsysteem zijn dat ons zal redden, niet de vaccinaties. Onze groeps-immuniteit. Geniet dus en maak je geen zorgen.