Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Het Masterplan Vercauteren ontleed: Club Brugge verdween in de Antwerpse Bermudadriehoek

AntwerpEen vijfmansdefensie die de nul hield. En voorin Refaelov en Lamkel Zé, die elk scoorden. Twee factoren die cruciaal waren voor de zege van Antwerp gistermiddag. Hét geheim van Vercauterens Masterplan lag echter in het midden. Het trio Haroun, Hongla en Verstraete had de sleutel van de 0-2 in handen. En van zo’n drie pitbulls pak je die niet makkelijk af. Een analyse.

7 reacties

  • Frank Waeghe

    3 jaar geleden
    Ik heb nog een keer gekeken en RAFC heeft veel chance gehad dat de scheidsrechter meeging in hun spel. Het regende een trap hier, een duw daar enz. Doe dat in Europa tegen bijvoorbeeld Italianen en die vallen bij bosjes tegen de grond. Club speelde het netjes en deed dit niet. Daarom zijn ze ten onder gegaan na een mooie goal van Ze. De tweede goal was een onterechte penalty.
  • Bart Jaspers

    3 jaar geleden
    Iedereen vergeet blijkbaar wel dat we Antwerp in de heenmatch en de kwalificatie voor de beker hebben weggespeeld !
  • christoph vandewalle

    3 jaar geleden
    Atwerp heeft één maal gewonnen in 32 jaar op Club en de hele wereld staat op zijn kop, eerlijk gezegd, ik zie veel liever Club Brugge spelen dan een ploeg met 8 spelers achter de bal, maar goed, het is hun gelukt, proficiat.
  • joseph Leysen

    3 jaar geleden
    Dat Brugge geen uitvluchten zoekt, 2-0 is uitslag en enkel dat telt. Als Brugge in Europa in verdrukking speelt en een gelijkspel haalt is het schitterend, nu antwerp georganiseerd speelt is het beton. Sorry neem uw verlies en ga verder, het zal de laatste keer niet zijn.
  • Jozef Van Mellaert

    3 jaar geleden
    Volgens club had Antwerp alleen geluk met die " mislukte uittrap " van De Wolf. Aan die uittrap was niets verkeerd. In de video ziet men duidelijk dat Zé van bij de uittrap al gezien heeft waar de bal zal terecht komen. De drie Brugse verdedigers zien het te laat, daarom is Zé het eerste bij de bal. Als het om de bal en het spel gaat is Zé zijn hoofd volkomen in orde, daar gaat het in voetbal toch om. Ik stel vast dat sinds Vercauteren Zé opstelde het met Antwerp uitstekend gaat.