Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bijna miljoen Belgen is gevaccineerd, deze week 300.000 nieuwe vaccins verwacht

We naderen stilaan het miljoen gevaccineerde inwoners in België, zo blijkt uit de nieuwste update van Sciensano. 977.985 inwoners om precies te zijn, zijn momenteel deels of volledig ingeënt, 8,51 procent van de bevolking. De versnelling moet zich deze week verder zetten, met 300.000 nieuwe vaccins. Vlaanderen alleen zal er deze week meer dan 154.000 toedienen.

72 reacties

  • karel dillen

    3 jaar geleden
    inderdaad sofie gelukkig ben ik niet de enige die de correcte cijfers kent, er is geen tekort aan vaccins wel aan mensenhanden en dat is niet de fout van Vivaldi maar van de NVA
  • Willy Van de Camp

    3 jaar geleden
    Ze gaan tergend traag, de enige reden is de mensen nog dit jaar in eigen land vakantie te laten nemen! Het geld moet HIER rollen is de opdracht!
  • frans debont.

    3 jaar geleden
    86 dagen aan het vaccineren, aan dit tempo 930 dagen nodig om iedereen te vaccineren. Goed bezig dat is bijna 3jaar.
  • dirk govaerts

    3 jaar geleden
    @ Ann verschueren , als je als landje van een paar km2 groot 6 regeringen hebt , nog een ministerpostje bij maakt met de titel corona minister en je vaccineert dan aan dit tempo , mag je blij zijn dat het enkel met modder gooien is wat men doet . Ik hoor ze in Brussel nog lachen rond oudjaar met NL . dat ze gek zijn dat ze pas 8 januari beginnen , Wij gaan veel harder en beter vaccineren .Wel we zijn 2,5 maand later zie waar ze staan tov NL .
  • Guan Vanderlinden

    3 jaar geleden
    Wat een negativiteit en onwaarheden lees ik hier. A rato de leveringen wordt er versneld, wat niet meer dan normaal is. Bedankt aan alle vrijwilligers die zich hiervoor inzetten.