REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Snelle Britse vaccinatiecampagne werpt vruchten af: gemiddeld aantal overlijdens in twee maanden met 93 procent gedaald

Het Verenigd Koninkrijk vaccineert in een rotvaart en dat is duidelijk te zien aan de forse daling - met maar liefst 93 procent - van het gemiddeld aantal overlijdens aan Covid-19 per dag, in precies twee maanden tijd. In ons land daalde het aantal coronadoden in die periode met bijna 55 procent.

36 reacties

  • alfons schouwaerts

    3 jaar geleden
    Vele levens gered in UK , met dank aan hun premier en het tijdig verlaten van Europa, hier gaan er nog een paar duizend extra overlijden dankzij Europa en onze trage vaccinatie
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Ik krijg meer en meer sympathie voor Boris Johnson en het VK en steeds minder voor de EU en Von der Leyen. Deze man redt levens van vele Britten door een snelle en efficiënte vaccinatie.
  • J. Platsteen

    3 jaar geleden
    Het UK doet het uitstekend nu het de EU verlaten heeft. Een sein voor andere landen zoals Polen, Hongarije, Tsjechië, Slovakije,
  • Jean en Marie-Jeanne Kegel

    3 jaar geleden
    Er zijn nog altijd geen bewijzen dat Europa beter is voor de gewone man in de straat, integendeel!
  • Toon Schouteden

    3 jaar geleden
    En degenen die tégen de maatregelen zijn zullen dit afdoen als "fake news", zekers? Als de liberalen vinden dat Vlaanderen opsplitsen in regio's een vlotte afhandeling van problemen oplevert, doe dit dan ook met Europa i.p.v. daar een logge, lome, véél te dure regering op te zetten. Iedere verandering gaat eerst gepaard met crisis, maar Groot Brittannië zal er mijn inziens goedkoper uitkomen dan miljarden in de EU te steken.