Premier Alexander De Croo en vicepremier en minister van Gezondheid Frank Vandenbroucke.
Volledig scherm
PREMIUM
Premier Alexander De Croo en vicepremier en minister van Gezondheid Frank Vandenbroucke. © Photo News

Politiek wacht (nog even) af: “Ge speelt wel met mensen hun brood hé”

Terwijl de virologen de druk opvoeren om enkele versoepelingen snel terug te draaien, wil premier De Croo de nieuwe cijfers afwachten. De Vlaamse regering huivert, als ze hoort pleiten voor een nieuwe lockdown. "Ge speelt wel met mensen hun brood, hé."

307 reacties

  • Lisette Gielman

    3 jaar geleden
    Een maand volledige lockdown en vooral de scholen dicht . Wees resoluut en speel niet langer met onze gezondheid en levens beste ministers en luister naar de specialisten voor 1 keer geen gezever maar doen.
  • Lieve Burssens

    3 jaar geleden
    Ofwel sluit je alles ofwel sluit je niets. Dit zijn gewoon halfslachtige maatregelen. Als je 5 lekken in een boot hebt en je dicht er maar 4 zinkt die alsnog. Dat virus houdt je niet tegen, dat is veel slimmer dan de ganse politiek en de specialisten samen. De natuur zal zijn gang gaan, een deel van de (over)bevolking zal het niet overleven.
  • Dirk Pype

    3 jaar geleden
    Ze willen het maar niet snappen.Ze spelen met ons leven.Mensen,mensen, hoelang nog dat getalm?
  • linda Hofkens

    3 jaar geleden
    op Vlaams zowel als op federaal vlak is ELKE minister verantwoordelijk voor de mensenlevens die op het spel staan en dat primeert boven de mensen hun brood. Nva zal hopelijk nooit nog deel uit maken van enige regering want volgens Jambon, Weyts en co telt de burger als melkkoe maar niet om naar te luisteren. Eigenwijs en populistisch worden er nu ook A en B en zelfs C burgers gecreeerd. Want elke portefeuille die ze bezitten moeten voorrangsregels krijgen maar geld voor vaccins is op.
  • christiane vandecasteele

    3 jaar geleden
    ALLE ministers spelen met het leven van ALLE mensen !! en dat willen ze maar niet snappen !