Casper Haelterman.
Volledig scherm
PREMIUM
Casper Haelterman. © RV

ANNO 2021. Casper Haelterman, de jongste Belgische lijnpiloot ooit (22): “Nog nul uren gevlogen in 2021"

Elke dag gaat ‘Het Laatste Nieuws’ op zoek naar hoe het leven van een Belg, die ooit in de schijnwerpers stond, er anno 2021 uitziet. Vandaag: Casper Haelterman (22) uit Herzele, de jongste Belgische lijnpiloot ooit.

4 reacties

  • michel van dam

    3 jaar geleden
    met nul vlieguren al piloot zijn, nou hou mijn hart vast!
  • Michel Jacobs

    3 jaar geleden
    22 jaar,waawww, proficiat gast, respect.
  • vryna damart

    3 jaar geleden
    Oke en wat is daar speciaal aan..? Een job als een ander hoor.
  • catharina chiers

    3 jaar geleden
    Mijne zoon haalde dat ook op zijn 18j en vliegt al 4j met de 737 en 747 dus denk niet dat hij de jongste is
  1. Vakbonden beschuldigen topman van “overmatig alcoholgebruik en verbaal geweld”: wat is er aan de hand bij de Nationale Loterij?
    PREMIUM
    1

    Vakbonden beschuldi­gen topman van “overmatig alcoholge­bruik en verbaal geweld”: wat is er aan de hand bij de Nationale Loterij?

    Opschudding in het huis waar de lottoballetjes vallen en de jackpots worden uitgedeeld. Jannie Haek (58), CEO van de Nationale Loterij, wordt “onaanvaardbaar verbaal geweld” en “overmatig alcoholgebruik” verweten. “Hij staat neus aan neus tegen je te roepen en noemt je dom in het bijzijn van anderen”, zegt een werknemer aan HLN. De vakbonden stuurden de raad van bestuur een officiële brief met hun bezorgdheden. Wat is er aan de hand? Haek was in het verleden al CEO van de NMBS-Holding en staat bekend als iemand die “rechttoe rechtaan” is.
  2. Nieuw programma ‘Knappe koppen’ veroorzaakt nieuwe rel bij VRT: “Schaamteloos en cynisch”
    PREMIUM
    57

    Nieuw programma ‘Knappe koppen’ veroor­zaakt nieuwe rel bij VRT: “Schaamte­loos en cynisch”

    Een soort van ‘Topdokters’, maar dan over straffe Vlaamse ingenieurs: dat moet ‘Knappe koppen’ op VRT worden. Maar het programma is, lang voor de eerste opname, bron van alwéér een nieuwe rel over de openbare omroep. De VRT-top zou al te graag de 500.000 euro subsidie van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) hebben aanvaard, zonder inhoudelijk debat over zo’n programma. En dat is, volgens critici, niet de eerste keer. Wij gingen na wat er precies aan de hand is bij de openbare omroep.