© Madi Marotta

Vrouw wil bekoorlijke foto’s nemen op het strand maar merkt achteraf iets op: “Alsof mijn penis eruit hangt”

Madi Marotta vertoefde vorige week op het beroemde en zonovergoten strand van Miami. De Amerikaanse wilde daar de obligate, sexy kiekjes nemen maar toen ze de foto’s achteraf bekeek merkte ze iets vreemd op. Madi postte uiteindelijk maar één foto op Instagram, maar zette de tweede - en de reactie van haar vriendin - op TikTok. “Alsof mijn penis eruit hangt”, klinkt het in de video die al meer dan vier miljoen keer werd bekeken.

Madi wilde eigenlijk eerst testen hoeveel mensen de ‘penis’ zouden zien wanneer de foto’s op Instagram stonden, maar nog geen vijf seconden later kreeg ze al een bericht van een vriendin. “Dus zette ik er alleen de eerste op”, aldus de jonge vrouw.

(Lees verder onder de foto die ze wél postte)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De video van Madi werkte op heel wat mensen hun lachspieren, maar anderen wilden ook aan de slag gaan om haar te helpen. Ze kreeg al talloze aanbiedingen om de ‘penis’ uit haar foto te laten fotoshoppen of raadgevingen hoe ze het zelf kan doen.

bekijk ook

Model haalt haar meest sexy moves boven op het strand, maar iedereen heeft het over de man achter haar

Vrouw komt in live-uitzending via videoconferentie, maar vergeet wat er op de kast staat

(pjv)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer