Viktor Verhulst neemt fakkel over van Annelien Coorevits
Volledig scherm
PREMIUM
Viktor Verhulst neemt fakkel over van Annelien Coorevits © HLN

Viktor Verhulst vervangt Annelien Coorevits bij ‘Temptation’: “Tijd om afscheid te nemen”

TVHet vaak omstreden maar inmiddels wel iconische 'Temptation Island' vervelt dit najaar op Play5 tot 'Temptation Island: Love or Leave' en krijgt een nieuw stel presentatoren. Voor Vlaanderen is dat niet langer Annelien Coorevits, maar Viktor Verhulst, die naast de Nederlandse Monica Geuze komt te staan. Hij en Annelien reageren op de wissel, en op de nieuwe regels die zullen gelden tijdens de relatietest.

4 reacties

  • Marko Decandt

    3 jaar geleden
    Ik vind Viktor super sympathiek, heb alle afleveringen van de Verhulstjes met veel plezier gekeken, maar ik vind nu niet dat Viktor een presentator is, gewoon in het algemeen. Bij Love Island vond ik ook dat het een beetje raar overkwam. Je voelt ergens dat hij daarin uit zijn comfortzone stapt.
  • Thomas Delaet

    3 jaar geleden
    Het zal nooit meer hetzelfde zijn. Annelien was perfect voor dat programma. Alsof boer zoekt vrouw door Victor gepresenteerd zou worden ipv door Diana Tersago.
  • Van de velde Jone

    3 jaar geleden
    Hij. Is daar meer. Voor. Geschikt. Voor dat programma Annelien veel te droog en versta haar niet in haar taal
  • danny janssens

    3 jaar geleden
    En zo krijgt Gert Verhulst meer en meer greep op het Belgische media landschap. Worden vriendjes en familie gepositioneerd. Gert komt dan ook uit een tijdperk van ons kent ons. Achter de sympathieke blik schuilt een sluwe vos.