Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Getty Images

Belgisch bedrijf geeft personeel 40 dagen extra vakantie als coronageste

Sofina, een Belgisch investeringsbedrijf, geeft al zijn 68 directie- en personeelsleden 40 dagen extra verlof. Dat is een coronageste, schrijft De Tijd. Die acht weken extra verlof kunnen de komende twee jaar opgenomen worden in blokken of als snipperdag.

13 reacties

  • Pascale Leese

    3 jaar geleden
    Is het niet zo dat voor de supermarkten het de overuren zijn die ze moeten opnemen. De firma Sofina is een andere categorie, daar zit veel geld achter.
  • Dirk Van Den Bossche

    3 jaar geleden
    Elk bedrijf geeft zijn werknemers 40 dagen extra verlof en wel direct op te nemen om de coronacijfers naar beneden te helpen. Als Sofina het kan , moet elk groot bedrijf het kunnen.
  • Ledoux Ruddy

    3 jaar geleden
    Ik heb sofina aandelen en deze zijn dit jaar 43 % gestegen , als ze verder zo op die manier blijven stijgen , mogen ze van mij de rest v/h jaar thuis blijven?
  • Jeroen Custers

    3 jaar geleden
    Dus ipv 40 dagen thuis te werken, mogen nu gewoon 40 dagen thuis blijven, want er is niks open, dus ge hebt niks aan die extra vakantiedagen. Ofwel allemaal opsparen tot na de Corona en dan allemaal te samen alle dagen verlof opnemen, zal het bedrijf ook niet toestaan.
  • Tom De Bondt

    3 jaar geleden
    Super! Maar ik heb nu nog verlof van vorig jaar en heb al te veel werk :-( Droom er wel van om terug eens een vakantie te nemen...