Aisha Van Zele - bekend uit 'The Sky Is The Limit' - vertelt in Dag Allemaal over haar relatie met nieuwe vriend Miguel.
Volledig scherm
PREMIUM
Aisha Van Zele - bekend uit 'The Sky Is The Limit' - vertelt in Dag Allemaal over haar relatie met nieuwe vriend Miguel. © Kristof Ghyselinck

Aisha Van Zele over haar nieuwe liefdesgeluk: “Ik ben nog altijd getekend voor het leven, maar ik moet vooruit”

Showbizz“Philip Cracco terugzien in de herhalingen van ‘The Sky Is The Limit’, dat zijn mooie herinneringen”, zegt Aisha Van Zele (36). En die koestert ze sinds kort in haar nieuwe thuis, bij Miguel Dheedene (47). Met hem en Valentina (10), zijn dochter met Tanja Dexters (44), vormt Aisha een samengesteld gezin, nu ze samenwonen in Antwerpen. Een gesprek over haar nieuwe relatie, rouwen, haar kinderwens, zakelijke plannen en de verhouding met Tanja. “Ik hoop dat ik met Tanja door één deur kan in de toekomst.”

10 reacties

  • Didier Cauberghe

    3 jaar geleden
    Vind het toch altijd opmerkelijk als een bv... uit elkaar gaat of in dit geval de ene partij is overleden dat ze op zo korte tijd en nu tijdens Corona iemand anders uit dezelfde jet set vinden waar ze direct dol verliefd op worden. Ze kan maar gelukkig zijn he maar daar stel ik mij toch veel vragen bij en zeker waarom iedereen het weer moet weten.
  • Ian Vandenbossche

    3 jaar geleden
    Nu multimiljonair en verliefd, geweldige combinatie.
  • Ferdi Wuytack

    3 jaar geleden
    Iedereen heeft recht op geluk in het leven. Soms gaat men door een lange donkere tunnel maar aan het eind is er licht.
  • Christiane Vereecke

    3 jaar geleden
    Getekend voor het leven, haar toekomst is toch verzekerd met opnieuw een welgestelde man aan haar zijde
  • Lisette Willems

    3 jaar geleden
    ik begrijp je volledig, getekend voor het leven omdat je niet in het testament stond. Omdat je wel moet werken zoals de grote hoop. Niemand is nog geïnteresseerd in wat je met wie doet, maar goed geprobeerd. Je hebt even onze aandacht getrokken.