Archiefbeeld. Avondklok in Gent.
Volledig scherm
Archiefbeeld. Avondklok in Gent. © Wannes Nimmegeers

“Geen sprake van vervroegde avondklok”

Her en der gingen de afgelopen dagen stemmen op om de avondklok te vervroegen, maar uit verschillende regeringsbronnen verneemt onze redactie dat een dergelijke verstrenging niet op tafel ligt tijdens het Overlegcomité, dat morgen vervroegd bijeenkomt. 

43 reacties

  • MYRTHE PASS

    3 jaar geleden
    Het wordt tijd dat die avondklok verdwijnt Dit duurt al te lang. Men denkt hierbij niet aan mensen die dieren hebben. Iemand zonder tuin kan zijn/haar oude hond, die meermaals moet plassen, niet meer uitlaten. Blijkbaar mag men in Nederland de hond nog na de avondklok uitlaten. België heeft weer zo ver niet nagedacht. Er wordt geen woord gerept over de dieren, die na een avondklok aan hun lot overgelaten worden. En dan heb ik het niet enkel over huisdieren.
  • Jean Gobin

    3 jaar geleden
    ik werk ook en heb een brief van de werkgever dat ik noodzakelijk ben voor de productie ...dus die avondklok is geen belemmering .
  • Joke Weyts

    3 jaar geleden
    Tuurlijk is daar geen sprake wanneer je straks enkel nog rond je kerktoren mag rijden als je niet gaat werken.
  • Ahmed Zoupha

    3 jaar geleden
    Een avondklok is misschien haalbaar voor gepensioneerden, maar als ik werk dan kom ik net om 20:00 uit de winkel, dan nog inladen en 30 minuten naar huis. Om maar te zwijgen om dan nog vlug een friet of zo te halen. Denken sommigen dat iedereen overdag tijd heeft of stopt om 16:00?
  • Peggy Sandyck

    3 jaar geleden
    Die virologen zullen hun beter bezig houden met het vaccin en helpen vaccineren ipv in de spotlights te willen staan in de media en op tv