Pexels
Volledig scherm
PREMIUM
© Pexels

40 dagen extra ‘coronaverlof’ voor alle werknemers: “Zo geef je ze vrijheid en autonomie, een van de basisvoorwaarden voor geluk”

Deze coronageste kan tellen: àlle werknemers van de Belgische holding Sofina krijgen veertig (40!) dagen extra vakantie. “Drie dagen extra verlof was ook mooi geweest, maar we wilden iets onvergetelijks doen”, luidt het bij Sofina. Een bedankje om jaloers op te worden. “Maar niet alle bedrijven zijn in staat om zo’n cadeau uit te delen”, zegt Kathleen Vangronsvelt van de Antwerp Management School. Voor hen geeft ze  gouden raad mee.

9 reacties

  • mich lee

    3 jaar geleden
    Leuk, maar ik krijg mijn werk nu nog niet gedaan. EN ja, ik zit ook alleen met 2 kleine kinderen thuis. En dat zorgt ervoor dat mijn pc pas laat op de avond (lees rond middernacht) toe kan omdat het overdag allemaal wat trager gaat. Die 40 dagen zouden het niet makkelijker maken op lange termijn, want het werk moet wel gedaan geraken.
  • Leo wouters

    3 jaar geleden
    Leo wouters Wie gaat dat betalen?WIE heeft zoveel geld?
  • Alexa Grieken

    3 jaar geleden
    Als een ceo wat geld inlevert, dan kan er heel wat meer verdeelt worden, iedereen vaart er wel bij. Zijn talloze voorbeelden van bedrijven waar het zo gaat. Hetzelfde voor meer vakantie, de productiviteit stijgt, de winsten stijgen. De meeste zijn enkel kortzichtig en willen alleen maar zoveel mogelijk geld en verliezen de echte waardes van het leven uit het oog.
  • leo foulon

    3 jaar geleden
    Sofina is een holding waar weinig mensen werken ,geen enkele economische meerwaarde meebrengt . Wat als volgend jaar de beurzen dalen , moet dan het personeel inleveren ?
  • Luc Heyndrickx

    3 jaar geleden
    Daar zit wat achter dat kan bijna niet anders wie gaat dat betalen een jaar aan werkuren de cliënten, de werknemers of gaat de ceo zijn bonus afstaan? we zullen er misschien van horen