Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Aantal besmettingen opnieuw met 40 procent de hoogte in, hospitalisaties met 28 procent

Alle coronacijfers in ons land kleuren opnieuw rood. Het aantal nieuwe besmettingen stijgt met 40 procent, het aantal hospitalisaties met 28 procent en het aantal sterfgevallen door het virus met 3,5 procent. Dat blijkt vanmorgen uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.

15 reacties

  • Eric Van den Bergh

    3 jaar geleden
    Volgens de corona app zijn de stijgingen lager!
  • Alfred LEEMANS

    3 jaar geleden
    Derde keer goede keer. Mis. Men blijft meer denken aan het verlies van stemmen dan aan het nemen van doeltreffende maatregelen. Deze regering blinkt uit door telkens weer te falen: contact tracing, opvolging quarantaine, versnellen vaccinatie, enz.. Paaspauze is een zoveelste bewijs van onkunde.
  • George Verbeek

    3 jaar geleden
    Een sterfte die richting 4% gaat, en 1 op 10 covid patienten die blijvende klachten hebben. meer dan de helft van de mensen op intensieve onder de 48. Dat is de realiteit. Covid is erg gevaarlijk en strenge maatregelen zijn nodig tot er voldoende gevaccineerd is. Scholen moesten al lang dicht zijn.
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Wanneer je van 100 vertrekt is een gelijk blijvende stijging van 40 % na twee dagen 196 en na 5 dagen 538. Heel hoopgevend lichtpuntje, zoals in een ander artikel gesteld wordt.
  • Peter Van Dam

    3 jaar geleden
    Met dank aan al diegenen die constant de regels omzeilen, achterpoortjes zoeken of gewoon lak hebben aan gezondheid en de medemens. Wanneer ik buiten kom in mijn straat ben ik de enige met mondmasker op en die afstand houdt. Ik hou mijn contacten beperkt tot broer, moeder en beste vriendin. En nog moet ik elke dag en elke week mensen in mijn omgeving erop wijzen! Doe maar terug alles op slot, lockdown. Want nu kan men gaan en doen wat men wilt buiten op café gaan of festivals.