De woning van Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) kreeg in de afgelopen jaren verschillende keren permanente politiebewaking, zo ook in 2015 (foto).
Volledig scherm
De woning van Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) kreeg in de afgelopen jaren verschillende keren permanente politiebewaking, zo ook in 2015 (foto). © PHOTO_NEWS

Drugsmaffia beraamt mogelijk aanslag: Bart De Wever permanent bewaakt

AntwerpenAntwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) wordt sinds vorige week permanent bewaakt omdat drugscriminelen mogelijk een aanslag beramen. 

41 reacties

  • Klara De Smet

    3 jaar geleden
    Sterkte en respect aan dhr De Wever, familie en alle medewerkers om zo op te durven komen tegen criminelen.
  • Davis Partacus

    3 jaar geleden
    Logisch gevolg als opgepakte maffialeden een jaar later ( of voor 10000 dollar borg in Dubai)terug vrij rondlopen en er bovenop hun zaakjes vanuit de cel kunnen voortzetten. Begin al is met een paar gevangenissen bij te bouwen gefinancierd met het geld van de volledige inbeslagname van alle s van die mannen, beste justitie!
  • An Peeters

    3 jaar geleden
    Bart, eindelijk een burgervader die zijn verantwoordelijkheid opneemt. Het is hard zoeken achter zo'n tweede persoon. Je bent intelligent, verantwoordelijk en verdient meer respect van de media
  • Philippe Thooth

    3 jaar geleden
    Moest hij door die mannen ten dode zijn opgeschreven, wees dan maar zeker dat hij nu ergens (in 't beste geval) begraven zou liggen ... De straatdealertjes praten veel maar de organisatie dat in de schaduw opereert, beslist nl over leven en dood !!
  • Sander Neels

    3 jaar geleden
    Dit zal nie goed aflopen vrees ik... hopelijk blijven ze ongedeerd, maar ik denk dat ze nog njet beseffen dat ze de doos van pandora hebben geopend... Er zal geoogst worden wat men heeft gezaaid. Hopelijk is die bescherming genoeg, maar kvrees ervoor.