©  REUTERS

Vermoeide Moise Kean verlaat Italiaanse selectie voor WK-kwalificaties

Italië kan bij de start van de WK-kwalificaties geen beroep doen op PSG-aanvaller Moise Kean. De 21-jarige spits kampt met vermoeidheidsverschijnselen en verlaat de selectie, zo maakte de Italiaanse voetbalbond FIGC woensdag bekend. Begin maart liep Kean besmetting op met het coronavirus.

Bron: BELGA

De Squadra bereidt zich sinds maandag in Firenze voor op de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Noord-Ierland, Bulgarije en Litouwen. Roma-middenvelder Bryan Cristante moest maandag al afhaken. Inter-spelers Alessandro Bastoni, Nicolo Barella en Stefano Sensi zouden na de corona-uitbraak bij hun club woensdag aansluiten.

Bij Polen testte middenvelder Mateusz Klich positief op het coronavirus, zo bevestigde de Poolse voetbalbond (PZPN) woensdag. De speler van de Engelse eersteklasser Leeds United werd in isolatie geplaatst en mist zo al zeker het WK-kwalificatieduel tegen Hongarije, donderdag in Boedapest. Nadien volgen nog de interlands tegen Andorra (28 maart in Warschau) en Engeland (31 maart in Londen). Het zijn de eerste interlands voor Paulo Sousa als bondscoach van Polen.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer