Philippe Gilbert is nog altijd de laatste winnaar van Parijs-Roubaix.
Volledig scherm
Philippe Gilbert is nog altijd de laatste winnaar van Parijs-Roubaix. © Photo News

ASO blijft zoeken naar oplossingen voor Parijs-Roubaix op 11 april, maar verhuis richting herfst dreigt

WielrennenWel? Niet? Eerder niet dan wel, op dat punt zitten we met Parijs-Roubaix. 11 april lijkt, gezien de penibele coronasituatie in Noord-Frankrijk, niet haalbaar. Een verhuis richting herfst dreigt. Al blijft ASO... steenhard zoeken naar een oplossing.

5 reacties

  • Marc Talloen

    3 jaar geleden
    Fransen kunnen nog geen dunbevolkt gebied afschermen voor publiek,liever Koers aflasten want ze hebben geen kandidaat winnaar in eigen land , moest het anders zijn zou wel doorgaan .
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Alleen de Tour interesseert de Fransen en die duurt dan nog een dikke 3 weken. Enige logica moet je in dit verhaal niet zoeken tenzij het nodige chauvinisme. Roubaix is voor hen een Vlaamse klassieker.
  • patrick Saveyn

    3 jaar geleden
    Dit is een voorjaarskoers en dat moeten ze zo houden. Corona is er nu al zo lang en overal kan men zich organiseren om koersen te laten doorgaan, waarom dan niet deze? Ze rijden door een meer desolaat landschap dan gelijk welke Vlaamse koers. Als iedereen zich strikt aan de regels houdt, kan dit perfect. Maar dat lukt blijkbaar nergens. In een democratie zijn regels er blijkbaar om ze te overtreden. In China hebben ze dat probleem niet. Toch bizar.
  • Sabine Lapierre

    3 jaar geleden
    Het is een hele speciale koers he en als men bang is de veiligheid niet te kunnen garanderen tja dan maar verplaatsen he tot in najaar.
  • Guido Verlinden

    3 jaar geleden
    Den tour dat telt alleen voor de Fransen,de rest niet.