Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Blijven musea en dierenparken open? En wat met hobby’s, sporttrainingen en kinderkampen? Alle mogelijke antwoorden op uw vragen na het Overlegcomité

We werden weer overspoeld met vragen na het Overlegcomité en de daaropvolgende persconferentie. Wat met buitenschoolse activiteiten? Mag ik nog op weekend naar een vakantiepark met mijn bubbel? En wat met de examens? We beantwoorden uw vragen naar best vermogen.

108 reacties

  • NANCY VANDEWIELE

    3 jaar geleden
    Mogen hondentrainingen doorgaan ?
  • Engelen Kristof

    3 jaar geleden
    Mag je nog met de moto èèn rit gaan doen
  • Guy Bekaert

    3 jaar geleden
    Dat er geen verbod komt op naschoolse activiteiten versta ik niet , binnen de school is er nog sprake van een bubbel wat niet het geval is bij naschoolse activiteiten . Dat niet essentiële verplaatsingen mog doorgaan versta ik nog minder en dit met de paasvakantie voor de boeg .Kust gemeenten het zal alarmfase 1 worden met duizenden besmettingen als gevolg . Wat een bende prutsers .
  • Joris hufkens

    3 jaar geleden
    Moet ik voor de self Carwash ook een afspraak maken?
  • William Bulcke

    3 jaar geleden
    Te weinig en te braaf, ik ben blij dat ik nu niet aan de kust woon, er staat die mensen wat te wachten, de regering rekent nog steeds op "het gezond verstand", de hebben nog steeds niet geleerd dat dit niet van doen is wanneer men zichzelf boven alles en iedereen plaatst.