Een strand op het Griekse eiland Rhodos.
Volledig scherm
Een strand op het Griekse eiland Rhodos. © Hollandse Hoogte

Coronatestreis naar Rhodos is enorm succes bij onze noorderburen: 5.000 registraties in twee uur

Het regent aanmeldingen in Nederland voor een proefvakantie op het Griekse eiland Rhodos. Binnen twee uur hebben zeker 5.000 belangstellenden zich geregistreerd. Dat meldt reisorganisatie Sunweb. Het is zo druk, dat de website overbelast is.

12 reacties

  • libert vermesen

    3 jaar geleden
    gaan ze daar alles besmetten
  • Marianne Fritz

    3 jaar geleden
    Dat men in Nederland gek was, wist ik al.
  • Dirk Van den Bogaert

    3 jaar geleden
    Oh leuk, reis je naar Griekenland wordt je daar in een hotel opgesloten op 50 meter van het strand en 600 meter van het stadscentrum, twee plaatsen waar je niet mag komen, en zodra je terug bent mag je thuis nog twee weken in quarantaine en dat alles vanaf slechts 649 Euro per persoon voor 8 dagen (exclusief thuisquarantaine). En direct een kudde hersenlozen die een moord zouden begaan om een plaatsje te kunnen boeken...
  • Kris Claes

    3 jaar geleden
    Met andere woorden, lekker met zoveel als haalbaar in de grote hotels. Geef mij maar kleinschalige B&B's, heb ik veel meer vertrouwen in en je steunt kleine zelfstandigen om te overleven. Veel persoonlijker en meer vrijheid en hulp dan in hotel.
  • Veerle De Cock

    3 jaar geleden
    Ach waar wij wonen verwachten ze tot 40.000 toeristen met paasvakantie .en de inwoners mogen hun regio hier niet verlaten!! Was met kerstverlof ook zo !!