Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Minister Weyts: “Ik vraag ouders om begrip" - Gemeenschapsonderwijs sluit kleuterscholen, Katholiek Onderwijs houdt het op advies

Het aantal besmettingen met het coronavirus, het aantal sterfgevallen door Covid-19 en het aantal ziekenhuisopnames blijven in stijgende lijn gaan. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van het gezondheidsinstituut Sciensano. De stijgingen versnellen wel niet. Steven Van Gucht is voorzichtig optimistisch over de coronacurve. “Misschien komt er volgende week al een stabilisatie”, klinkt het. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in ons liveblog.

81 reacties

  • Tony Pauwels

    3 jaar geleden
    @Gregory Bernau: Dat komt omdat de mens denkt zomaar alles op deze planeet ongestraft te kunnen naar zijn hand zetten. De mens gooit complete ecosystemen door elkaar, jaagt op exotische dieren voor economische redenen. En soms zit er daar een "verkeerde" klant tussen en springt er iets over. Het feit dat heel de heel wereld via massale vliegroutes met elkaar verbonden is doet de rest. Klaar!
  • freddy cardoen

    3 jaar geleden
    Marc Janssens , Ben Weyts is de enige minister die zijn nek blijven uitsteken is in het belang van de kinderen . En vele ouders zullen hem daar dankbaar voor zijn . Het zijn VDB en de Croo die alles constant in de war hebben gestuurd ,.
  • Sonja VanDeWiele

    3 jaar geleden
    Mr Weyts komt tenminste op voor het welzijn van onze kinderen. Nu onze kleuterjuffen thuis zijn wil ik wel op de kindjes passen en ze entertainen, zij mogen mijn nacht shiften eens uitproberen in het WZC. Eigenlijk hadden we beter geruild in november, december toen we een gigantische covid uitbraak hadden. Maar wij werkten zonder al te veel geklaag verder en probeerden er te zijn voor onze bejaarden.
  • Romain Nolf

    3 jaar geleden
    Ik winkel niet meer in supermarkten! Maar ga eten halen bij de zelfstandige winkels zoals beenhouwer bakker en viswinkel ! Is tenminsten vers en kwaliteit .
  • Eveline Vermeeren

    3 jaar geleden
    Alleen winkel... u mag eens bekijken welke leeftijdsgroep zeker niet alleen winkelt. Ahja, zij die we moeten beschermen! En begrip? Mijn werkgever heeft geen begrip!