Flikken BXL
Volledig scherm
Flikken BXL © DPG Media

‘Flikken BXL’ toont spectaculaire inval bij drugsclan in Molenbeek

TVMet de arrestatie van Europees parlementslid Jozsef Szajer na een seksfeestje haalde Karel Lattrez (35) al het wereldnieuws, maar in de tweede aflevering van 'Flikken BXL' zit nóg een spectaculaire case. De reporter was erbij tijdens de indrukwekkende inval bij een bekende Molenbeekse drugsclan. "Je voelde de adrenaline gieren bij de politie."

5 reacties

  • Martin Maebe

    3 jaar geleden
    Mijn respect voor de politiediensten!
  • luc verriest

    3 jaar geleden
    Jongeren zonder perspectief? Altijd geven ze wel een uitleg om het gedrag van die boefjes te minimaliseren! Die gasten kunnen niet naar de gevangenis? Wel, beste politici, zorg er dan voor dat je die gasten wel kunt opsluiten, eventueel in een aparte jeugdgevangenis.
  • johanneke li

    3 jaar geleden
    op zich vindt ik zo'n programma's wel goed, het toont hoe het eraan toe gaat op het terrein zodat mensen beseffen wat het nut/noodzaak is van een goed politiekorps te hebben!
  • wesley netnem

    3 jaar geleden
    AL meer dan 30j doen ze zulke actie's en het wordt elk jaar erger omdat Drugs inbeslag nemen voor schaarste zorgt en Dus hogere prijzen en dus meer personen die daar Snel Geld mee willen verdienen !!? Het Kost de belasting betalers Miljarden Voor NIKS want het doet Niets af integendeel !!!
  • Carlo Verstappen

    3 jaar geleden
    Hebben ze gewacht tot de tv erbij was om die man op te pakken, en ondertussen kon die man zijn gangetje gaan. Alles voor de show.