RV / Stad Gent
Volledig scherm
© RV / Stad Gent

Kind en Gezin: “Stuur baby, peuter of kind zo weinig mogelijk naar opvang”

Kind en Gezin, dat onder meer toeziet op de goede werking van crèches, roept ouders op om hun kinderen indien mogelijk niet naar de crèche of opvang te sturen. “Enkel op deze manier houden we het ook haalbaar voor de organisatie van de opvang en proberen we de contacten verder te beperken”, klinkt het een dag na het Overlegcomité van de verschillende regeringen.

4 reacties

  • Evi Spileers

    3 jaar geleden
    Als je nu moet betalen in uw crèche omdat u kind niet komt dan klopt dit niet, dit mag niet worden aangerekend! En moest het personeel in de kinderopvang ook in de groep van de zorg horen, dan waren ook deze mensen al gevaccineerd en ging alles veel vlotter verlopen zowel voor het personeel, ouders en grootouders.
  • Patrick De pauw

    3 jaar geleden
    Kind en gezin heeft gemakkelijk spreken?wat moet je dan doen met uw kinderen?altijd die bemoeienis van anderen?
  • Valerie Leurquin

    3 jaar geleden
    niet in de creche maar wel betalen want al gaat je kind niet moet je betalen !
  • Bart Van der Stappen

    3 jaar geleden
    Lol Kind en gezin moet dringend een andere naam voor hun franchise nemen. Nu is het misleidend. Lichamelijke en mentale gezondheid moet prioriteren. En dan moeten kinderen naar de opvang om te kunnen spelen en sociale vaardigheden op te bouwen. Zeker in deze stressrijke tijden. Dat is het beste voor het Kind en Gezin ! Snap je de misleiding.