YouTube
Volledig scherm
© YouTube

De 100.000 likes zijn binnen: Céline en Michiel kunnen beginnen bouwen aan hun pretpark

ShowbizzBelofte maakt schuld: de 100.000 likes op Instagram zijn, in iets meer dan 24 uur, binnen dus TikTok-ster Céline Dept kan beginnen bouwen aan haar eigen pretpark. Het sociaalmediafenomeen plaatste gisteren een foto waarbij ze voor het eerst reageerde op alle heisa over de zweefmolen in Plopsaland De Panne. “Bij 100.000 likes bouw ik m’n eigen pretpark, ik meen het”, schreef Céline laconiek op Instagram. Of er nu ook echt een pretpark zal komen, blijft wel een groot vraagteken. “Positiviteit wint altijd. Stay tuned”, klinkt het vaag in de vlogger haar story.

7 reacties

  • ivan de ridder

    3 jaar geleden
    Wat mij betreft mag heel dat gedoe omtrent 'influencers' stoppen, maar uiteindelijk doen zij net hetzelfde als film/tv/muziek-'sterren'. Naam opbouwen binnen een doelpubliek en dit ten volle uitbuiten middels 'sociale media'. Hun content mag dan kindvriendelijk zijn, de advertizing en de platforms waarop ze 'draaien' (TikTok) controversieel. Lijkt mij dat ze weldegelijk de 'echte wereld' kennen en daaruit een inkomen opbouwen. Niemand die zegt dat zij Plopsa2 bouwen, het zal iets voor kids zijn.
  • Yolande Broecks

    3 jaar geleden
    Ze zouden beter de studenten “influencen” om zich aan de Corona-maatregelen te houden. Maar ja, dat is nu niet bepaald een populair onderwerp.
  • Mario Roman

    3 jaar geleden
    Denk dat ze toch heel serieus onderschatten hoeveel zo'n pretpark kost.
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Veel gebakken lucht, zullen de echte wereld nog wel leren kennen
  • Marco brilmans

    3 jaar geleden
    De wereld vandaag.. Populaire jongeren doen een oproep, de rivaal lanceert tegenoffensief.. Populaire kids lanceren nog een stemming gekoppeld aan een absurd idee en laten eigen fans dit stemmen..? Fans gaan dus akkoord dat iemand met 0,0 ervaring in business, kapitaal noch voorkennis, een miljoenenconcept uit de grond wil stampen. Onze maatschappij in een notendop, als je maar kan dromen, volgers en geld genoeg hebt.. kan dit. Ongeacht de gevolgen en gebrek aan logica.