Direct naar artikelinhoud
NieuwsTikTok

100.000 Instagramlikes later: start TikTok-ster Céline eigen pretpark na commotie rond attractie in Plopsaland?

TikTok-sterren Céline en Michiel.Beeld Photo News

Krijgt ons land een nieuw pretpark? Het zou zomaar kunnen, nu TikTok-ster Céline Dept 100.000 likes kreeg bij een Instagrampost. Dept had beloofd bij dat aantal een eigen pretpark te bouwen. Aanleiding was de commotie na de geschrapte attractie in Plopsaland, die aan haar en haar vriend Michiel Callebaut zou worden gewijd.

Bekijk hier de reactie van Céline en Michiel:

Video wordt geladen...

De zweefmolen waar de commotie rond draait, is 70 meter hoog en staat al sinds 2006 in Plopsaland: eerst stond de attractie in het teken van Spring, later werd ze opgehangen aan ROX, allebei tv-reeksen van Studio 100. Vorige week maakte het pretpark bekend dat de molen een make-over kreeg: de ROX-flyer zou omgevormd worden tot ‘CEMI-flyer’, naar de afkorting waarmee Céline en Michiel door het digitale leven gaan.

Vlaanderens populairste vloggers kregen echter meteen de wind van voren. Op enkele dagen tijd werd een petitie tegen de naamsverandering door liefst 86.000 mensen ondertekend. Studio 100 zette het project vervolgens ‘on hold’, naar eigen zeggen niet door de vele handtekeningen, maar door alle commotie die de petitie heeft doen ontstaan: “Het nieuws is een eigen leven gaan leiden en bepaalde jongeren en kinderen zijn elkaar hierover beginnen te pesten. Dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn.”

Lees meer

‘Er was een stammenoorlog ontstaan’. Plopsaland schrapt plan voor attractie rond TikTok-sterren Céline en Michiel

Céline en Michiel reageerden gisteren voor het eerst gereageerd op de commotie. “Gisteren (dinsdag) werd onze eigen attractie afgenomen door jaloerse reacties. Dat is pech, attractie weg. Maar er is altijd een oplossing”, schrijft het koppel in hun Instagram Stories. 

Waarna de twee verwijzen naar een foto van Céline waarop ze een blad vasthoudt met het opschrift ‘bij 100.000 likes bouw ik m’n eigen pretpark’. “We menen het”, klinkt het grappend. Na iets meer dan 24 uur overschreed de teller daadwerkelijk de 100.000.

Of er ook echt een pretpark komt, is nog maar de vraag.

Céline en Michiel deelden deze boodschap in hun Instagram Stories.Beeld Instagram

Dit bericht bekijken op Instagram

Een foto die is geplaatst door null (@) op