Als succesvol rapper toont Boef nu regelmatig zijn luxeleventje. Al ruilde hij zijn Rolls-Royce intussen in voor een 'simpele' Golf 7.
Volledig scherm
PREMIUM
Als succesvol rapper toont Boef nu regelmatig zijn luxeleventje. Al ruilde hij zijn Rolls-Royce intussen in voor een 'simpele' Golf 7. © rr

Docu blikt terug op schrijnende jeugd van rapper Boef: "Mij kon ze niet opvoeden, maar ik wens mijn moeder het beste toe"

MuziekOp een rijverbod na hangt er niks meer van zijn woelig verleden aan z'n broek. De Nederlandse rapper Boef (28) kent tegenwoordig zijn grenzen, zegt hij in de docu 'Gewoon Boef’, vanaf volgende week op Streamz. Een succesverhaal over zijn muziek die miljoenen oplevert. Maar ook schrijnend, over zijn moeder die heroïneverslaafd was, papa die in de cel zat en zijn pleegmama die aan kanker overleed. "'Maak iets van je leven', zei ze me op haar sterfbed."

3 reacties

  • Marina van Wesemael

    3 jaar geleden
    wel erg wat je hebt mee gemaakt heel veel sterkte .je doe het heel goed .niet luisteren naar negatief mensen.groetjes M
  • Godfrey Vaes

    3 jaar geleden
    Eens krapuul, altijd krapuul. Geen respect voor vrouwen en hij zal dat nooit hebben.
  • Karima Bouyaghroumni

    3 jaar geleden
    mooi om te lezen dat je leven een totaal andere wending heeft in geslagen en je beseft dat je geluk niet kan kopen op geen enkele manier geluk en respect moet je verdienen je moet kunnen genieten van de kleinste mooie dingen in het leven zoals genieten van een wandeling of fiets tocht in de natuur geld heeft iedere mens nodig om te kunnen overleven in deze harde moelijke wereld wat ben je met miljoenen of miljarden als geen liefde en geluk hebt om te kunnen delen met iemand dan voel je eenzaam