Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Coronacijfers stijgen opnieuw minder snel, maandag wel meer dan 6.200 besmettingen

Het aantal besmettingen met het coronavirus, het aantal sterfgevallen door Covid-19 en het aantal ziekenhuisopnames blijven in stijgende lijn gaan. In de ziekenhuizen liggen nu bijna 2.500 patiënten, van wie 651 op intensieve zorg. De stijging van de besmettingen zwakt wel opnieuw verder af. Dat blijkt uit de jongste cijfers van het gezondheidsinstituut Sciensano. 

43 reacties

  • jaak Peeters

    3 jaar geleden
    En hoeveel getest?
  • Fred DERONNE

    3 jaar geleden
    Graag het totaal aantal besmettingen per maand met een verdeling per leeftijd en het totaal afgenomen stalen verwerkt in het labo? Respecteer de maatregelen tot alle 65+ en risicopatiënten zijn gevaccineerd. Graag ook de scores van het ziekenhuispersoneel per kwalificatie??
  • Regina Van Akker

    3 jaar geleden
    Cijfers stijgen minder snel?? 1 dag misschien?? Of moeten de geesten al gerijpt worden voor versoepelingen?! Wat een dwazen toch! Als je spreekt over 6200 besmettingen in 1 dag voor een land als het onze, dan is dat toch ongelofelijk veel...dus het 'rijk van de vrijheid' is nog lang niet aan de orde!
  • Ives Ameel

    3 jaar geleden
    Nog meer hun voeten vegen aan de maatregelen en het zal nog erger worden, blijkbaar voor weinig mensen een probleem.
  • Geert seurinck

    3 jaar geleden
    Een "paaspauze"...?? Denken die politiekers nu echt dat de wij, de "belgische bevolking", zo stom zijn om ons te laten meeslepen in dergelijke communicatie ? Waar halen ze het uit..., blijkbaar hebben zij eerder nood aan een "plaspauze" !!