rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

Hoeveel betaal je voor een appartement in de verschillende provincies? De 10 goedkoopste en duurste gemeenten op een rij

Vorig jaar werd een appartement in Vlaanderen gemiddeld 6,5 % duurder en kostte het 247.562 euro (bron: notaris.be). In Brussel was er zelfs een stijging van 8,1 % tot gemiddeld 274.382 euro. In elke provincie zitten er ook onderling grote verschillen – zo koop je in Roeselare drie flats voor de prijs van één in Knokke. Onze woonexpert Björn Cocquyt zoekt per provincie uit waar je het meeste en het minste betaalt, en wat je voor dat geld krijgt.

  1. “Een tweede eigendom is een van de beste investeringen”: onze woonexpert legt uit hoe je dat het best aanpakt
    PREMIUM

    “Een tweede eigendom is een van de beste investerin­gen”: onze woonexpert legt uit hoe je dat het best aanpakt

    Een op de vijf Belgen bezit meer dan één eigendom. Zeker in het onzekere economische klimaat, in tijden waarin het spaarboekje niets opbrengt en de beurs allesbehalve in een hausse zit, beschouwen velen vastgoed als een verstandige investering. Bovendien gaan mensen steeds meer huren. Denk jij er ook aan om iets te kopen om nadien te verhuren, maar geen idee hoe, wat en waar? Onze woonexpert Bjorn Cocquyt zet je graag op weg en beantwoordt je meest prangende vragen. “Bij investeringsvastgoed is de locatie nog meer van tel.”
  2. EnergyVision introduceert gratis zonnepanelen met goedkoper stroomcontract: een interessante formule?
    Mijnenergie

    EnergyVisi­on introdu­ceert gratis zonnepane­len met goedkoper stroomcon­tract: een interessan­te formule?

    Gratis zonnepanelen én goedkopere stroom: dat is het model waarmee EnergyVision Vlaanderen wil veroveren. De energiespeler werkt volgens het derdebetalersysteem. De installatie van de zonnepanelen is gratis. Aan EnergyVision betaal je voor de opgewekte elektriciteit die je verbruikt. Mijnenergie.be analyseert de opmerkelijke formule, waar ook mede-investeerder Marc Coucke via zijn investeringsmaatschappij Alychlo zijn schouders onder zet.