Tielemans en Martínez.
Volledig scherm
Tielemans en Martínez. © VTM Nieuws

Bondscoach Martínez over afwezigen, late afreis naar Praag en toestanden in Qatar: “Boycot is niet de juiste oplossing”

Rode DuivelsNa de winst tegen Wales gaan de Rode Duivels in Tsjechië voor niets minder dan 6 op 6. Yannick Carrasco kan Thorgan Hazard niet vervangen, “maar we hebben voldoende opties”, vertelt bondscoach Roberto Martínez aan VTM Nieuws. Hij had het ook over de late afreis naar Praag en steeds meer landen die hun ongenoegen uiten over de toestanden in Qatar. “We zullen een stelling innemen als alles duidelijk is.” 

12 reacties

  • willy staes

    3 jaar geleden
    Martinez sport buiten de politiek houden , niet aan u voor daar publiekelijk een mening over te geven .
  • De Waarheid

    3 jaar geleden
    De uitbuiting wantoestanden komen er vooral omdat de kosten zeer hoog oplopen om zo'n toernooi te kunnen organiseren. Dat toernooi is er enkel om de mega verdieners een maand te laten spelen en hun wedde evt nog te verhogen. Maw ze werken zelf mee aan deze wantoestanden. Als ze allemaal elke mnd 5% afstaan om budget te maken voor de lonen van de arbeiders bij de bouw, dan zou dit al wat oplossen, met daarbij toezicht op leefomstandigheden. Anders geen recht op organisatie van het toernooi.
  • Benny Buyst

    3 jaar geleden
    Eindelijk Adnan Januzahj aan de aftrap.
  • Andre Ooms

    3 jaar geleden
    Belgie wacht af om een statement in te nemen. Belgie wacht in alles af. We moeten de naam van Belgie veranderen in Wachtebekke.
  • Eddy Van overstraeten

    3 jaar geleden
    En knielen wel