Topman van Unizo Danny Van Assche.
Volledig scherm
Topman van Unizo Danny Van Assche. © BELGA

Unizo hekelt “kafkaiaanse” telewerkregistratie: "Buitensporige rompslomp voor nul resultaat”

Ondernemersorganisatie Unizo is niet te spreken over de procedure die de overheid invoert om beter te kunnen controleren op telewerk. Alle ondernemingen zullen elke maand moeten invoeren wie niet kan telewerken. "Buitensporige rompslomp voor nul resultaat", is de visie van Unizo.

16 reacties

  • Herman De Roover

    3 jaar geleden
    onze overheid faalt op alle punten,chaos,ongeloof, en hou je vast...voor de rekening die De Croo zal presenteren,zijn zakken zullen vol zitten
  • Anne Nonsia

    3 jaar geleden
    En wat met zelfstandige medewerkers? Of bvb boekhoudkantoor waar elke dag iemand anders aanwezig is voor ontvangst en inscannen van de documenten? 10 werknemers waarvan er 10 telewerken en 10 niet...
  • marianne vanthuyne

    3 jaar geleden
    De bouwvakkers zullen tevreden zijn. Zullen via telefoon uitleggen aan de bouwheer hoe hij zijn huis moet bouwen of renoveren. Wat een topregering hebben wij toch in België.
  • WILMA ULRIX

    3 jaar geleden
    Eigen schuld Voka en Unizo. Hadden jullie er maar voor moeten zorgen dat jullie leden de verplichting tot thuiswerk niet massaal aan hun laars lapten. En dat omdat de managers hun medewerkers perse permanent willen controleren.
  • kemps bonni

    3 jaar geleden
    Belgie is een ontwikkelingsland geworden met deze onbekwame regering.