BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Deceuninck-Quick.Step aan het feest: ijzersterke Asgreen wint E3 Saxo Bank Classic

WielrennenKasper Asgreen heeft een beklijvende editie van de E3 Saxo Bank Classic op zijn palmares gezet. De Deen van Deceuninck-Quick.Step werd gegrepen na een solo van 54 kilometer, maar knalde na een late uitval alsnog naar de zege. Florian Sénéchal en Mathieu van der Poel vervolledigden het podium.

47 reacties

  • Johan Planckaert

    3 jaar geleden
    nee vdp is geen wieltjeszuiger. Er zijn er maar 2 die gereden hebben de laatste 60 km, de rest hing constant in de wielen en als ze al eens op kop kwamen was het voor 100 m aan 80% .
  • Spike Björk

    3 jaar geleden
    De mannen van Quickstep konden niet verliezen, ze waren met 3 in de kopgroep en twee hadden nog niets uitgevoerd. Als Asgreen wegreed en er reed iemand het gat dicht dan ging Stybar demarreren en ging er weer iemand het gat moeten dichtrijden. En dan hadden ze nog Sénéchal.
  • Lucien Mertens

    3 jaar geleden
    Een ijzersterke Asgreen inderdaad...hoed af voor deze prestatie. En alweer een spannende koers.
  • Johan Maddens

    3 jaar geleden
    Van Aert is goed bezig en er komt nog zoveel op hem af dit seizoen .Buiten de klassiekers wacht hem weer een zware Tour , waar hij weer 3 weken zal moeten knallen ! Komt dan ook de tijd-en wegrit op de Ol Spelen en W kampioenschappen in Leuven .
  • Dirk Theys

    3 jaar geleden
    Zodra Van Aert er niet meer bij was draaien Van Avermaet en Naessen ineens mee rond. Daarvoor vertikten ze het om ook maar één keer kop te doen. Waarom laten ze, eenmaal Asgreen ingelopen, niet ALLE werk door Deceuninck doen? Die waren met drie. Neen, liever Van Aert doen verliezen en 5de eindigen ipv zesde?